Andreea Bălan nu se lasă până nu reușește tot ce își propune.

Andreea Bălan a crescut, la propriu și la figurat, pe scenă. Vedeta este în lumina reflectoarelor de mică, de pe vremea când cânta alături de colega ei, Andreea Antonescu. Cele două au activat în cea mai de succes trupă a anilor 2000 și se pare că fanii nu le-au uitat nici acum. 

Andreea Bălan este una dintre veteranele industriei muzicale. De fiecare dată când a urcat pe scenă, artista a  fost trup și suflet prezentă. Asta, dar și mulți alți factori au ajutat-o să se mențină în topul preferințelor fanilor. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să scape de eticheta Andre, însă cu multă muncă și transformări, a ajuns acolo unde și-a dorit.

Etapa de tranziție de la Andre la Andreea Bălan nu a fost deloc una ușoară. Chiar și după ce a părăsit proiectul, aceasta continua să fie asociată cu trupa care a făcut-o celebră. După ce a făcut tot posibilul de a scăpa de eticheta Andre, artista a luat o decizie radicală. Și anume, a readus la viață proiectul muzical.

weekend. De ce a ales Andreea Bălan să readucă la viață proiectul Andre. „Nu a fost deloc ușor”
Social Media

Andreea Bălan și-a ascultat instinctul

Totul s-a întâmplat după episodul tragic pe care l-a avut în spital. Atunci, Andreea Bălan și-a văzut moartea cu ochii, dar a avut noroc de o echipă de medici excepțională. În acel moment, aceasta a luat două decizii care i-au schimbat viața. Căsătoria cu George Burcea și reunirea cu Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a fost extrem de încântată, dar nu a fost deloc ușor să repună pe picioare o trupă atât de mare. Cele două au fost nevoite să intre din nou în studio, să înregistreze de la zero toate piese și să reia coregrafiile.

Totul a durat luni de zile, însă a meritat întregul efort. Deși revenirea lor în peisajul muzical a fost una de succes, artistele nu au de gând să facă o prioritate din asta. Ba mai mult, vor să lanseze doar o piesă pe an.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.