Reclamă
Reclamă

DJ-ul David Guetta, care a concertat sâmbătă seară la prestigiosul Chateau de Chambord în faţa a peste 30.000 de persoane, și-a exprimat surprinderea că nu a fost invitat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris din 26 iulie.

Pe peluzele din faţa Castelului Chambord, mulţi admiratori ai DJ-ului s-au întrebat de ce artistul nu va fi prezent la ceremonia de la Paris. „Dacă aveţi răspunsul, vă rog să mi-l spuneţi. Pentru că eu nu l-am înţeles deloc. La nivel mondial, sunt încă între al patrulea şi al 15-lea cel mai ascultat artist din lume, nu artist DJ. Ca să vă faceţi o idee, Beyonce se află între locurile 40 şi 50. Dar pe mine nu m-a sunat nimeni. Şi totuşi sunt francez şi iubesc Franţa. Pur şi simplu aşa stau lucrurile!”, a declarat David Guetta.

Puţine persoane cunosc scenariul exact al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, care va dura trei ore şi 45 de minute şi va începe la ora locală 19.30. Potrivit Comitetului de organizare a Jocurilor, aceasta îşi propune să „spargă codurile”, având loc pentru prima dată în afara unui stadion.

Reclamă

Coloana sonoră a ceremoniei include creaţiile directorului muzical Victor Le Masne, amestecând pop, orchestră simfonică, coruri şi bucle electro tipice „French Touch”. Aceasta se va baza şi pe „alte registre”, potrivit creatorului său Thomas Jolly, care nu dezvăluie nimic, dar pentru care „Franţa este Jul, Edith Piaf şi Nathalie Dessay”.

Chateau de Chambord a găzduit un concert excepțional susținut de David Guetta în fața a peste 30.000 de persoane, în care DJ-ul și-a exprimat nedumerirea legată de neparticiparea sa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Evenimentul olimpic promite o ceremonie inovativă, organizată pentru prima dată în afara unui stadion, având o coloană sonoră diversă realizată de Victor Le Masne și aprecieri pentru muzica franceză clasică și modernă.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro