Daniela Crudu așteaptă cu sufletul la gură să devină mămică full-time,

Daniela Crudu plutește pe un norișor de fericire. Vedeta se pregătește pentru cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar emoțiile sunt la cote maxime. Fosta asistentă TV a pus la punct câteva detalii pentru marele moment al venirii pe lume al micuței sale.

Daniela Crudu s-a schimbat enorm în ultima perioadă. În viața vedetei au apărut evenimente noi care au pus-o în ipostaze în care nimeni nu credea că o va vedea. Bruneta a renunțat la tot ce înseamnă lumea mondenă și petreceri și a trecut exact în extrema cealaltă. Mai exact, aceasta va deveni mămică cu normă întreagă și pare că s-a responsabilizat mai mult ca niciodată.

Daniela Crudu a aflat recent și sexul bebelușului, iar toată familia este extrem de bucuroasă. Vedeta va avea o fetiță pe care, sigur, o va îndruma să fie la fel de cochetă ca și ea. Până atunci, fosta asistentă TV mai are de așteptat, așa că s-a gândit la alte aspecte mult mai importante.

Daniela Crudu a aflat data exactă a nașterii. La ce metodă va apela pentru a o aduce pe lume pe fiica sa
Instagram

Daniela Crudu a ales, deja, nașii pentru fetița ei

Vedeta merge la medic frecvent și ascultă întocmai sfatul specialistului. Bruneta a aflat că o va aduce pe lume pe micuța ei pe 24 mai și, surprinzător sau nu, va fi aceeași zodie ca și ea. Daniela știe de pe acum cum va naște și se pare că a preferat varianta naturală. Cruduța nu este deloc speriată de proces în sine, așa că abia așteaptă să își tină fetița în brațe.

Pănă în luna mai, Daniela speră să apuce să se mute în noua sa casa. Chiar dacă avea un apartament suficient de mare, aceasta s-a gândit să îi ofere celei mici și mai mult spațiu. Casa ei se află la ieșirea din București, dar asta nu este o problemă. Mama sa și chiar și soacra s-au oferit să o ajute cu cea mică ori de câte ori va fi nevoie.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.