Dani Oțil se numără printre puținii români care primesc bani de la bancă și nu dau.

Dani Oțil a trecut printr-un episod care rar le este dat oamenilor să vadă. Îndrăgitul prezentator de la Antena 1 s-a trezit că i-a fost virată o sumă uriașă în cont. Mai exact, 15.000 de franci elevețieni. Soțul Gabrielei nu a știut cum să reacționeze, pentru că este prima dată când i se întâmplă asta. 

Dani Oțil este recunoscut pentru eroarea pe care o are față de bănci și față de tot ceea ce înseamnă împrumuturi. Dacă nu era Răzvan, colegul său, prezentatorul nu avea nici acum casă luată prin împrumut. Dani a povestit de multe ori cum a fost „împins” de la spate de colegul său să facă acest pas împortant. Acum, că a terminat cu creditele, soțul Gabrielei se confuntă cu o altă problemă.

Dani Oțil a avut parte de una dintre cele mai mari suprize din viața lui. Într-o zi, prezentatorul s-a trezit cu o sumă uriașa virată în contul său personal. Surpriza a fost cu atât mai mare, cu cât, de obicei, banca ia bani, nu dă. Trezit cu 15.000 de franci elvețieni în contul său, prezentatorul nu a știut cum să procedeze.

Dani Oțil s-a trezit, din senin, cu 15.000 de franci elvețieni în cont. „Ce să fac, să-i dau înapoi?!”
social media

Dani Oțil încă se chinuie să afle de la cine sunt banii

Astfel, soțul Gabrielei a pus mâna pe telefon și a povestit speța urmăritorilor săi din online. Dani Oțil a fost cu atât mai intrigat cu cât nu a aflat sursa de proveniență a banilor. Deși este vorba de o sumă extrem de mare, aceasta nu s-a lăsat deloc furat de mirajul banilor, tocmai peste a sta departe de probleme.

Colegul lui Răzvan și-a făcut zeci de scenarii, însă niciunul nu se aplică în cazul. Oricât de tentat ar fi fost, inițial, acesta s-a gândit la ce e mai rău. Dacă banii aparțin unor persoane „certate” cu legea și au ajuns din greșeală la el. Dani Oțil încă nu a aflat răspunsul, așa că fanii au rămas curioși.

„Puneți-vă în situația mea! De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte multe timp, au apărut 15.000 de franci elvețieni. De atunci, mă chinui să aflu cu banca de unde sunt banii, de la cine i-am primit. O fi moștenire?! O fi vreun cadou de o doamnă generoasă?!

Nu vreau ca peste o săptămână să vină cineva să spună că am primit bani de la un terorist grec. Dă-i înapoi sau hai la pârnaie. Pe extras nu apare mare lucru, nu există un nume de unde au venit banii. Dacă o să iau de toții banii poșete soției, nu o să-mi dea nimeni în cap. Doar o să ia poșetele înapoi.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.