Reclamă
Reclamă

Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei doi au pus o piatră solidă la tot ceea ce înseamnă televiziunea din ziua de azi. Și pentru că atrag succesul ca un magnet, prezentatorii au reușit să își dezvolte business-uri profitabile în paralel.

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt cea mai longevivă pereche de prezentatori de pe micul ecran. Cei doi sunt și foarte buni prieteni, iar asta s-a văzut în chimia pe care o au. Ambii realizează de mai bine de 14 ani matinalul de la Antena 1, iar în tot acest timp, au avut multe ocazii de a pune banii la ciorap. Deși se câștigă foarte bine în acest domeniu, cei doi nu au zis nu nici altor afaceri.

Atât Dani, cât și Răzvan au dezvoltat de-a lungul timpului un spirit antreprenorial care i-a ajutat foarte mult. Soțul Gabrielei Prisăcariu a fost primul care a început să își bună pe picioare afaceri profitabile. Așa cum știu fanii lui, prezentatorul are deja două restaurante în zone de fițe ale Capitalei, iar profitul lor nu este deloc unul mic. Potrivit celor de la fanatik.ro, profitul lui Dani a ajuns la aproape 500.000 de euro.

Bătălia matinalilor. Cine câștigă cei mai mulți bani dintre Răzvan Simion și Dani Oțil
Social media

Dani Oțil și Răzvan Simion au simțul afacerilor

Pe lângă afacerile din zona HoReCa, Dani Oțil mai are și afaceri de producție video și cinematografică. Deși nu sunt la fel de profitabile precum restaurantele, nu are de ce să se plângă. Nici colegul lui, Răzvan Simion nu s-a lăsat mai prejos. În urmă cu ceva timp, acesta a deschis restaurantul Shambala, unde urmau să aibă loc evenimente. Din păcate, nu a funcționat pentru prea mult timp, așa că și-a îndreptat atenția spre altceva.

Reclamă

Răzvan Simion nu stă la fel de bine precum colegul lui la capitolul afaceri extra, dar are două business-uri în derulare. „Music Max Events” și „Vânătorii de Zmeie” sunt afacerile care îi virează în cont un profit de 70.000 de euro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro