Dani a ridicat standardele în ceea ce privește cadourile pe care bărbații trebuie să le facă soțiilor.

Luna noiembrie este specială pentru Dani Oțil, iar asta pentru că soția lui este sărbătorită de două ori. Nu doar că o cheamă Gabriela, dar tot în noiembrie, aceasta își serbează și ziua de naștere. Și cum anul acesta frumoasa blondină schimbă prefixul, prezentatorul a trebuit să pregătească un cadou pe măsură.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează una dintre cele mai simpatice familii din spațiul monden. Cei doi se cunosc de câțiva ani, însă a fost suficient pentru a-și da seama că sunt suflete pereche. Ba mai mult, se pare că Gabriela a fost cea care l-a convins pe matinal că este timpul să își facă o familie.

Gabriela și Dani se înțeleg de minune, iar de când a apărut Tiago în viața lor, cei doi trăiesc o perioadă extrem de frumoasă. Prezentatorul a recunoscut că este destul de solicitant programul cu un copil mic și că Gabriela este cea care „duce greul”. Tocmai de aceea, modelul trebuie răsfățat ori de câte ori se ivește ocazia.

Dani Oțil: „Trebuie să le faci pe femei să plângă de bucurie”

Și ce ocazie mai bună se putea ivi luna aceasta, dacă nu aniversarea Gabrielei?! Cu ceva timp înainte de ziua ei de naștere, Dani a tachinat-o pe frumoasa lui soție cu privire la cadoul pe care îl va primi. Ba chiar i-a cumpărat în avans o mașină de spălat. Deși este extrem de utilă la casa omului, se pare că prezentatorul nu prea a nimerit-o cu această achiziție.

Totuși, mașina de spălat a fost doar încălzirea pentru ceea ce avea să urmeze. Gabriela schimbă prefixul, iar la 30 de ani, Dani s-a gândit să o surprindă, în adevăratul sens al cuvântului. Prezentatorul a lăsat glumele și, de data asta, cadoul a fost mai realist decât își putea imagina Gabriela.

Colegul lui Răzvan Simion i-a oferit frumoasei sale soții o mașină adevărată.

Dani Oțil s-a întrecut pe sine. Cadoul care a făcut-o pe soția lui să plângă de fericire
Instagram
Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.