Dani Oțil a demonstrat, încă o dată, că se pricepe de minune la făcut cadouri.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu se plictisesc niciodată unul lângă celălalt. Cei doi se înțeleg de minune și, pe lângă sentimentele extrem de puternice, umorul este și el prezent în familia lor. Ambii fac glume unul pe seama celuilalt, dar trebuie să recunoaștem că Dani conduce detașat acest clasament.

De ani buni de când prezintă „Neatza cu Răzvan și Dani”, soțul Gabrielei s-a ales cu o etichetă din partea colegilor. Mai exact, Dani Oțil este cunoscut pentru faptul că nu se pricepe la făcut cadouri. În perioada Crăciunului, prezentatorul demonstrează asta cu vârf și îndesat.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Prisăcariu a bătut un apropo pe Instagram cu privire la cadoul pe care și l-ar dori de ziua ei. Ca orice altă femeie, modelul a visat la un inel cu diamant prețios, dar se pare că Dani Oțil a avut o altă idee de cadou. Prezentatorul și-a surprins soția cu o… mașină de spălat nouă! Gabrielei nu i-a venit să creadă, dar totul a fost cât se poate de adevărat. Deși aveau o astfel de mașină în dotare, niciodată nu strică încă una.

Ce cadou i-a făcut Dani Oțil soției sale. Gabriela Prisăcariu nici nu se aștepta la asta
social media

Ce spun Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu despre un al doilea copil

Cuplul pare că nu este dispus, momentan, să mai facă un copil. Răspunsul a venit chiar din partea lor, pe Instagram, cu ceva timp în urmă. Este destul de greu să se ocupe de doi copii, mai ales că nici cu unul nu este prea simplu.

Luca Tiago are nevoie de toată atenția lor, indiferent dacă au sau nu programul încărcat. În urmă cu câteva luni, Dani Oțil și Gabriela au găsit o bonă care să se ocupe de cel mic cât timp ei sunt plecați. Dani este mai mereu la filmări sau implicat în alte proiecte, iar Gabriela a revenit la cariera sa de model.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.