Dani Oțil s-a „luat” de Loredana Groza, în direct, la tv. Prezentatorul de la Neatza nu s-a putut abține și a avut ceva de comentat despre decolteul generos al solistei. 

Dani Oțil s-a „luat” de Loredana Groza, în direct, la tv

Loredana Groza arată mai bine acum, la 51 de ani, decât în urmă cu 20 de ani. De fiecare dată, jurata de la X Factor arată ca „scoasă din cutie”, și asta datorită armatei de stiliști care se ocupă de ea.

Mai mult de atât, Loredana este și foarte grijulie și strictă când vine vorba de sport și de regimul alimentar, așa că rezultatele se văd cu ochiul liber. Loredana Groza are o siluetă impecabilă, care îi permite să poarte ținute extravagante.

foto: captură Antena 1

Invitată în cadrul matinalului de la Antena 1, Loredana Groza s-a amuzat teribil când Dani Oțil i-a atras atenția că, în urmă cu ceva timp, cântăreața a venit la tv cu un decolteu amețitor. Acest lucru a adus emisiunii, la vremea respectivă, mai multe reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului.

Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută… Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune.

S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA”, a declarat Dani Oțil, în direct, la emisiunea pe care o moderează la Antena 1.

Loredana Groza neagă că are operații estetice

Loredana Groza a negat întotdeauna faptul că ar fi trecut pragul medicului estetician și susține, în continuare, că sunt alte lucruri care o ajută să se mențină în formă la vârsta ei. Ea a detaliat că merge des la sala de sport și adoptă un stil de viață sănătos. Să o credem, să nu o credem, cert este că arată impecabil la 51 de ani.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, la Antena Stars.