Loredana Groza a stârnit mereu valuri de reacții cu fiecare apariție. Acum, mai mult ca niciodată, vedeta a intrat din nou în gura fanilor răutăcioși. Cei care stau și analizează fiecare imagine postată de Lori susțin că aceasta a abuzat de operațiile estetice. Totodată, problema celor care afirmă asta este că Loredana Groza nu își asumă adevărata vârstă.

Loredana a fost de foarte multe ori criticată pentru aspectul ei. Diva arată mai bine ca niciodată, iar pozele ei de pe Instagram vorbesc de la sine. Lori poate face oricând concurență adolescentelor, ieșind detașat învingătoare. Loredana Groza nu duce lipsă de fani, dar nici de dușmani. Aproape că nu este imagine la care gurile rele să nu comenteze.

Deși primește zeci de mii de aprecieri, totuși, sunt și voci care o critică pe diva de la „X Factor”. De fiecare dată când postează câte o imagine, secțiunea de comentarii a Loredanei devine un loc de dezbatere al fanilor. Acum, imaginile postate de Lori au stârnit un val de reacții, care mai de care mai acide.

„Sunteți prea ostentativă și nu înțeleg unde vă este trauma copilăriei. În rest, multe consultări la un psiholog vă doresc”, ”Mai aveți un pic și ne arătați și peșterica!”,  „Cam nereușite pozele. Te arată cu multe kilograme în plus”, „Dezgustător. Lasă pentru bărbat să vadă, nu alții”, „Ești leșinată după atenție”, „Așa nu e de bun gust”, „Fără supărare, dar oamenii educați nu apreciază așa ceva, crede-mă.”au fost doar câteva dintre replicile fanilor.

Loredana Groza susține că a recurs doar la tratamente non-invazive

Loredana Groza i-a enervat cel mai mult pe fani după ce a apărut pe internet un filmuleț în care nega intervențiile estetice. Internauții sunt de părere că jurata „X Factor” a abuzat din plin de operații. Chiar dacă de multe ori a afirmat că și machiajul o ajută, urmăritorii ei nu s-au grăbit să îi dea dreptate. Mai mult, aceștia au anulat orice argument de-ale Loredanei și merg în continuare pe ipoteza lor.

„Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta. Nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme.

Cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta. Sunt tratamente şi proceduri non-invazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine.” spune Loredana Groza potrivit celor de la playtech.ro.