Dani Oțil a bifat prima afacere profitabilă de anul acesta.

Anul 2022 a început cu dreptul pentru Dani Oțil. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a propus să vândă garsoniera unde a trăit cele mai multe amintiri și se pare că a reușit. Cu o echipă de profesioniști alături, colegul lui Răzvan a bătut palma cu viitori proprietari ai locuinței.

Faptul că Dani Oțil se pricepe și la afaceri nu mai este un secret pentru nimeni. Matinalul de la Antena 1 își anunța fanii cu ceva timp în urmă că are de gând să se scape de una dintre locuințele pe care nu le mai folosește. Mai exact, era vorba despre garsoniera lui de burlac în care a stat cu Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil a scăpat de amintirea garsonierei

Dani Oțil a apelat la o echipă de profesioniști și a vrut să se asigure că nu stă prea mult timp cu ea listată de piață. Astfel, în aproape o lună de la marele anunț, s-a găsit un cumpărător dornic să o achiziționeze. Imobilul se află la etajul 3 din 1-, în zona Vitan, una dintre cele mai bune zone din Capitală.

Dani Oțil a vândut „cuibușorul de nebunii” unde s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Câți bani a primit pe celebra garsonieră
Instagram

Cea care a cumpărat garsoniera este o doamnî care i-a oferit lui Dani Oțil suma de 46.000 de euro. Femeia va folosi garsoniera pentru fiul ei care va începe facultatea în toamnă. Dani este mai mult decât mulțumit de afacerea făcută, mai ales că acel imobil nu era deloc folosit de către el. Dani are o vilă în Corbeanca pe care a cumpărat-o, mai mult, la insistențele colegului său, Răzvan.

„Au făcut niște poze atât de faine și prezentarea de asemenea, încât nici nu-mi vine să mai dau garsoniera.(…) Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și Mihaela. A scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”, a spus Dani Oțil pe Instagram, la momentul marelui anunț.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.