Dana Rogoz a făcut anunțul trist:”Un accident…” E vorba despre fiul ei!

Dana Rogoz a trecut astăzi prin momente dificile alături de soțul ei. Cei doi și-au văzut astăzi micuțul într-un moment pe care orice părinte ar dori să îl evite. Fiul lor Vlad, a ajuns pe mâna medicilor care i-au pus piciorul în ghips. Vedetă a împărtășit cu fanii ei cum s-a întâmplat accidentul.

 

Dana Rogoz, mândră de fiul ei

Dana rogoz a imaprtasit astăzi cu cei din comunitatea ei online prin ce clipe de groază a trecut.Abramburica a menționat că fiul ei Vlad a avut un accident cu bicicletă, însă nimic grav. Cu toate acestea, medicii au luat decizia de a-i imobiliza piciorul pentru o perioada.

””Un accident cu bicicletă…. dar ne facem noi bine repede! Vlad e un băiețel tare curajos!” a scris vedetă pe Insagram.

Dana Rogoz a publicat și o fotografie cu piciorul în ghips al fiului ei.

 

Dan rogoz ingrijorata pentru starea fiului ei

 

Mama pentru a două oară

Dana Rogoz a devenit în urmă cu doar o luna mama pentru a două oară. Vedetă a trăit bucuria de a-și strânge fiica în brațe singură. Deși a născut într-o maternitate privată, condițiile restrictive în contextul epidemiei l-au oprit pe soțul ei să îi fie alături. Cu toate acestea, proaspătul tătic de fetiță a venit la geamul vedetei alături de fiul lor Vlad, pentru a-și salută surioară. Dana a aimpartasit cu cei din comunitatea ei faptul că este extrem de emoționată pentru darul primit. Micuța Lia era în planul celor doi soți. Dana Rogoz și soțul ei au relație extrem de specială. Abramburica a povestit în mai multe inetrviuri că ea și soțul ei se iubesc extraordinar de tare. puțini știu însă că soțul Danei și-a părăsit prima nevasta pentru a se căsători cu vedetă.

Soția lui Radu Dragomir, actualul soț al Danei a vorbit despre momentul în care a fost părăsită.

”Dacă el poate trăi cu imaginea unui bărbat care a plecat de acasă pentru o femeie mai tânăra e problema lui.” a declarat fosta soție a acestuia.

nota Andra

Nota de la BAC a Andrei – S-a aflat cu cât a absolvit artista liceul

dublarea alocațiilor

Dublarea alocațiilor, în pericol! Anunț șoc făcut de Ludovic Orban