Dana Rogoz a fost vizitată de soțul și fiul ei la maternitate. Cum au reușit?

Dana Rogoz a fost vizitată de soțul și fiul ei la maternitate, imediat după ce a născut. Artista nu are voie să primescă vizite, dar fiul și soțul ei au găsit o soluție. Cei doi s-au gândit că Danei i-ar prinde bine o surpriză, așa că au mers să o vadă. Nu au intrat, pentru că nu au cum să facă acest lucru, dar au reușit să o vadă. Cum? Eee bine, au mers până la geamul vedetei.

Dana Rogoz a dat naștere în urmă cu 2 zile unei fetițe perfect sănătoase, dar trebuie să mai stea internată în spital. Din cauza situației cu care se confruntă acum țara noastră, vedeta nu are voie să primească viztite de la nimeni. Venirea pe lume a fetiței lor a fost un motiv de bucurie pentru toată lumea, dar tatăl nu a putut să își strângă în fiica în brațe.  Lia Elena, fiica lor, este încă în spital cu mama ei. Vor mai sta probabil câteva zile.

Ce a povestit Dana pe Instagram?

Totuși, ei nu au putut sta departe de proaspăta mămică, așa că au mers să o viziteze. Soțul și fiul ei au mers până la geamul salonului, pentru a-și vedea mama, respectiv soția. A fost un moment demn de un scenariu de film și extrem de emoționant. Dana Rogoz a fost cea mai fericită mămică din lume în acele momente. Artistei nu i-a venit să creadă ce idee au avut și a fist extrem de fericită, că i-au putut fi alături măcar așa. Unul dintre cele mai drăguțe momente a fost cel în care Vlad, fiul ei, a strigat cât de tare a putut că o iubește.

”Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanța celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând << te iubeeeeeesc, maamaaaa!!! >>.”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Seul - 3D/ Sursa: surfertoday.com

VIDEO În Seul a fost amplasat cel mai mare val 3D din lume

Sânziana Buruiană este din nou însărcinată! „Știu exact ce va urma”