Dana Budeanu a declarat demult război rețelelor sociale. Vedeta nu a fost niciodată de acord cu ceea ce se promovează acolo. Cel mai mult pe Dana o deranjează falsitatea din online, falsitate care poate fi dăunătoare,  uneori.

Dana Budeanu este una dintre cele mai puternice voci din online. În perioada în care a fost prezentă pe Youtbe, vedeta a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani. De-a lungul timpului, Dana a fost printre primele care au prezentat realitatea așa cum este, fără niciun fel de menajament.

Budeanu a fost printre primele care a demascat vedete din online și nu numai. În cadrul rubricilor sale, Dana Budeanu a luat la analizat mai multe exemple de nume celebre și nu prea a avut cuvinte de laudă la adresa lor. Vedeta este pur și simplu oripilată de ceea ce vede pe Instagram

Dana este revoltată pe faptul că vedete prezintă o realitate falsă. De la stilul de viață, până la modul de a se afișa în fața fanilor, Dana Budeanu a taxat orice aspect. Printre „victimele” ei se numără chiar și fosta ei colegă de emisiune, Adela Popescu.

Dana Budeanu se declară total împotriva Instagramului. „Dormiți în FaceApp!” Facebook

Dana Budeanu a demascat mereu falsitatea influencerilor

Pe vremea când făcea parte din echipa emisiunii „Vorbește lumea”, Dana Budeanu a tras multe semnale de alarmă. De cele mai multe ori, vedeta s-a legat de așa zisele „dive” care prezintă perfecțiunea în online. Dana nu a fost deranjată, neapărat, de imaginile postate, ci de pericolul pe care vedetele le-au răspândit în rândul fanilor.

De-a lungul timpului, vedeta a adus numeroase exemple de nume celebre care au afișat perfecțiunea în online, dar în spatele ușilor închise, realitatea este alta. Tocmai de asta, aceasta i-a sfătuit pe toți să aibă grijă la cine pleacă urechea și pe cine își iau drept exemplu ca model în viață.

„Ce vedeți pe Instagram, nu există în realitate. Trebuie să înțelegeți asta! Stați, dormiți în FaceApp-ul ăla. Nu mai postează una fără FaceApp. Ce ați pățit? De ce există această demență, această teamă, această frică? De ce vă puneți toate aceste filtre? Arătați toate la fel!”, a spus Dana Budeanu.

 

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #danabudeanu ♬ Save Me – Piano Peace