Cătălin Botezatu o susține pe Dana Budeanu.

Celebrul designer de vestimentație, Cătălin Botezatu a avut o părere neașteptată asupra Danei Budeanu. Ce crede îndrăgitul designer cu adevărat despre colega sa de breaslă. 

O urmărește Cătălin Botezatu pe Dana Budeanu sau nu? Acesta a avut o reacție neașteptată în privința acesteia. Dana Budeanu este un personaj foarte controversat, mai ales în mediul online.

„Mă uit singur și râd ca prostul. E categoria grea” , a spus juratul de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” în cadrul unui podcast.

social media

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu?

Cunoscutul designer de vestimentație, Cătălin Botezatu a avut o reacție neașteptată la adresa Danei Budeanu. Acesta și-a expus opinia public față de activitatea acesteia în mediul online.

Dana Budeanu a avut un succes colosal în mediul online de pe urma vlogurilor  cu rubrica „Mafioți și amețite”. Aceasta a intrat și mai mult în atenția lumii atunci când a început să apară la emisiunea „Vorbește Lumea”, unde își dădea cu părerea despre aparițiile vedetelor care apărea la diverse evenimente.

În cele din urmă, creatoarea de modă s-a mutat pe Youtube, lucru care i-a adus foarte mulți fani. Recent, Cătălin Botezatu a fost invitat la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, unde au discutat mai multe subiecte despre Dana Budeanu.

Cătălin Botezatu a mărturisit că îi urmărește videoclipurile Danei Budeanu cu mare drag și o apreciază pentru toată munca depusă.

„Mă uit singur și râd ca prostul. Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul podcastului.

Dana Budeanu se ia „în gură” cu autoritățile

Dana Budeanu este recunoscută pentru comentariile pe care le face la adresa autorităților. Creatoarea de modă este un aprig contestatar al măsurilor luate în contextul vaccinării anti-COVID-19. Mai mult, ea a comentat despre apariția unui val 6 al pandemiei care ar urma să ajungă în România.

„Nu vine niciun val șase. Știrile pe care le citiți, și care sunt valabile peste tot în lume, adică nu vă imaginați că și aici la bogați se vorbește, dar ca la bogați, doar se vorbește despre asta.

S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani jumate, voi știți asta de la mine, din prima zi. Vreau doar să vă liniștiți, că dacă anunță 10.000 de cazuri pe zi, o sută de mii de cazuri pe zi, cum s-a început și la noi, înseamnă zero, nu înseamnă nimic, trebuie să vândă iar măști și teste”, a declarat aceasta.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.