Dana Budeanu este foarte tranșantă atunci când vine vorba de stil și atitudine, însă are și ea anumite afinități.

Dana Budeanu taie în carne vie atunci când vine vorba de stil și de gafe vestimentare. Vedeta nu iartă pe nimeni și taxează orice abatere de la regulile modei. De-a lungul timpului, aproape că nu a fost celebritate care să nu fi trecut pe la rubrica ei. Unde mai pui că toate au ieșit „șifonate”?!

CITEȘTE ȘI Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată. Ce părere are diva despre Dana Budeanu

Dana Budeanu este recunoscută pentru stilul ei de a taxa gafele vedetelor. Creatoarea de modă nu are de gând să ierte pe nimeni și și-a făcut un obicei din a-i pune la zid pe cei care greșesc. Chiar dacă s-a mutat pe aplicația pe care a dezvoltat-o împreună cu echipa ei, Dana este, în continuare, virală pe TikTok.

Cei care o urmăresc de ani buni știu foarte bine că lista de vedete pe care le are la suflet este una foarte mică. Dana Budeanu a fost mereu sinceră și selectivă când a venit vorba de oameni din jurul ei. În cadrul emisiunii pe care o moderează de ani buni, aceasta și-a taxat și prietenii, demonstrând că este foarte obiectivă.

Dana Budeanu, mai sinceră ca niciodată. Ce părere are vedeta despre latifundiarul Gigi Becali
Instagram

Dana Budeanu are tot respectul pentru Gigi Becali

Așa cum probabil era de așteptat, lista bărbaților care sunt pe placul vedetei este una destul de scurtă. Suprinzător sau nu, în afară de Tom Ford pe care îl idolatrizează, Dana Budeanu mai are un nume pe care îl apreciază din punct de vedere vestimentar.

Gigi Becali este cel care a reușit să intre în grațiile divei și, după cum știm, asta nu este deloc ușor. Se pare că latifundiarul a cucerit-o cu stilul lui vestimentar și cu piesele pe care alege să le poarte de fiecare dată. Deși este văzut mai mereu la costum, Gigi Becali a dat-o pe spate pe Dana cu o altă piesă vestimentară.

Becali are o garderobă impresionantă, dar cele care i-au atras atenția Danei au fost așa numitele „costume de mafiot.

„Este singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot. Sunt cele la două rânduri. Se poartă cel mai greu!”

@fyp.dana_budeanu♬ sunet original – CONT ACTIV🙊❤

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.