Dana Budeanu este cunoscută în mediul online pentru modul în care spune lucrurilor pe nume. Creatoarea de modă nu s-a ferit niciodată să prezinte adevărul, chiar dacă asta i-a deranjat pe mulți. Vedeta nu face excepție nici măcar pentru prieteni, iar recent, în mâinile ei a intrat Loredana Groza.

În ultima perioadă, Loredana este din ce în ce mai transformată. Imaginile pe care artista le postează sunt mai provocatoare ca niciodată și încing imaginația bărbaților. Cei care o urmăresc de mult timp pe artistă au sesizat ceva ciudat la ea, ba chiar cred că îi administrează altcineva contul. De aceeași părere este și Dana Budeanu.

Creatoarea de modă susține că Loredana este sfătuită greșit în ceea ce privește conținutul de pe Instagram. Aceasta a făcut o paralelă simplă între Bianca Drăgușanu și Loredana Groza. Dana a subliniat faptul că Bianca câștigă banii din imagine, iar jurata de la „X Factor” face bani datorită talentului.

Dana Budeanu nu susține mișcarea Loredanei

Dana Budeanu nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Chiar dacă este prietenă cu Loredana, vedeta a vrut să îi atragă atenția, sperând că lucrurile vor reveni la normal. Dana i-a oferit și un sfat prețios artistei. Creatoarea i-a sugerat să își schimbe echipa care se ocupă de social media, ba chiar să șteargă conținutul „deocheat” de pe paginile oficiale.

„Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b****e, ț***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici, prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți b****e, ț****e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu.

Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e jobul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț****e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a spus Dana Budeanu în propria emisiune potrivit impact.ro.