Loredana Groza încă încearcă să ascundă cu vehemență faptul că are intervenții estetice. Iată demonstrația că artista nu arăta deloc așa în tinerețe

Loredana Groza a fost aspru criticată de către internauți de-a lungul timpului. Vedeta a fost acuzată că are foarte multe operații estetice și că nicidecum nu arăta așa în tinerețe. Loredana i-a contrazis pe toți cei din mediul online, spunându-le în nenumărate rânduri că nu are nicio intervenție estetică și că arată așa de la mama natură. 

Artista a spus de mai multe ori că secretele care o fac să arate senzațional sunt dieta și sportul. De asemenea, vedeta a suținut sus și tare că nu are nicio intervenție chirurgicală și niciun lifting.

„Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow”

Loredana a făcut declarații la Tv în urmă cu ceva timp și a vorbit despre acest aspect. Vedeta a susținut că doar prin diferite tratamente, dietă și sport a reușit să arate așa. Ba mai mult, vedeta pare să fie foarte sigură pe ceea ce spune.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

Ea spune că nu s-a operat deloc, dar imaginile o contrazic! Cum arăta Loredana Groza înainte, cu dantura imperfectă și fără nasul de „Kim Kardashian” din prezent. FOTO
social media

Loredana Groza a devenit o altă persoană

Deși nu recunoaște faptul că a trecut pragul medicilor esteticieni, Loredana Groza continuă să fie criticată dur de către cei din mediul online. Sunt mulți cei care nu o cred pe divă că la cei 50 de ani poate arăta așa. Unde mai pui faptul că în tinerețe, Loredana Groza nu avea deloc aceleași trăsături.

Aceasta avea o mulțime de imperfecțiuni, precum dantura și nasul. Oamenii nu înțeleg motivele pentru care vedeta ascunde aceste lucruri, întrucât toate schimbările sale fizice sunt vizibile. Ba mai mult, există încă poze din tinerețe care circulă în social media și dovedesc faptul că pe vremea aceea, Loredana Groza nu arăta la fel de bine.

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.