Dan Negru este, fără doar și poate, un om al echilibrelor.

De-a lungul timpului, acesta a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și, deși a fost mai mereu în lumina reflectoarelor, a acordat sufiecient timp și familiei. Alături de soția lui, Dan formează echipa perfectă care să se ocupe de creștere celor doi copii.

Dan Negru nu mai are nevoie de prezentări. Nu după ce și-a dedicat decenii bune tuturor proiectelor de succes din lumea televiziunii. Cariera este cea mai bună carte de vizită pentru el. De-a lungul anilor în care a stat în lumina reflectoarelor, Negru a demonstrat tot că este cel mai bun și a primit validarea și aprecierea celor din jur.

Surprinzător sau nu, aceasta nu este un perfecționist doar când vine vorba de televiziune. Atunci când ajunge acasă și renunță la statutul de vedetă și de prezentator, Dan Negru devine un părinte excepțional. Împreună cu soția lui, acesta se ocupă exemplar de creșterea Darei și a lui Bogdan, cei doi copii ai săi.

Dan Negru nu a implementat copiilor principiile pe care le-a avut el în copilărie. În schimb, a încercat să echilibreze balanța. Deși nu duce lipsă de nimic, atunci când vine vorba de copiii lui, nu este deloc de acord că aceștia să mizeze pe excese. Tocmai de aceea, caută mereu un echilibru în toate.

Dan Negru, mai sincer ca niciodată. Cum își crește prezentatorul de la Kanal D copiii
Sursa: Social media

Pe Dan Negru nu-l sperie adolescența

Dara și Bogdan sunt copii excepționali, cărora nu li s-a urcat deloc la cap faptul că tatăl lor este extrem de celebru și faimos. Din contră, Dan îi învață mereu să fie cu picioarele pe pământ și să pună accent pe valorile care contează cu adevărat. În același timp, recunoaște că dacă vreunul dintre ei se lasă luat de val, intervine imediat și-l aduce cu picioarele pe pâmânt. Evident, prin cele mai bune metode.

„Adolescența e grea în orice perioada ar fi ea și oriunde s-ar întâmpla. „Oameni care învață sa meargă pe valuri”, spunea Nichita despre adolescenți. Căutăm calea de mijloc întotdeauna. Nici să nu creadă că sunt cei mai răsfățați, dar nici frustrați că le lipsesc toate.

Mi se întâmplă să fiu adeseori invitat la conferințe publice. Mi se cere să povestesc cât de greu mi-a fost mie în copilărie și cum am reușit totuși să fac performanța într-un domeniu. Ori mie nu mi-a fost greu în copilărie. Nu am avut o adolescență cu lipsuri. Dimpotrivă, eram cât se putea de iubit și răsfățat de părinții mei. Cred într-o copilărie fără excese. Eu am avut-o.”, a spus Dan Negru pentru Unica.ro.