Dan Negru a rupt tradiția potrivit căreia, în fiecare an, realiza Revelionul alături de cei de acasă. Anul acesta, vedeta Kanal D și-a dorit câteva clipe de liniște, departe de agitația din Capitală. Deși nici New Delhi nu este cea mai bună alegere pentru relaxare, experiența a fost una pe cinste.

Anul trecut, Dan Negru și-a propus o serie de schimbări în viața lui profesională. Prima și poate cea mai importantă a fost cea legată de cariera lui. Pentru a doua oară în toți anii petrecuți în televiziune, Dan Negru a refuzat să mai facă celebrul Revelion. Prezentatorul și-a făcut alte planuri și a pus starea lui de bine pe primul loc.

Acesta și-a dorit ca în noaptea dintre ani să fie într-un loc unde nu se sărbătorește Revelionul. După ce a cercetat mai bine, ai aflat că New Delhi, capitala Indiei nu are în program acest eveniment. Numai bine, că și-a luat soția și a plecat la drum. Ca de obicei, a documentat totul pentru fanii lui.

Dan Negru, la un pas de dezastru în vacanța din India. „Am luat 100 de pastile într-o zi” Social media

Dan Negru nu va uita niciodată experiența din India

Imediat cum au văzut unde se află, urmăritorii lui i-au dat câteva sfaturi prețioase. Printre ele, românii stabiliți în India i-au atras atenția cu privire la apa potabilă. L-au sfătuit să aibă foarte mare grijă de unde se hidratează, dar se pare că nu a ținut cont de asta.

„Mi-au sugerat românii de acolo care mi-au trimis mesaje în social media ce și unde să mănânc. Și au avut dreptate.

Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food.”

Salvarea lui Dan Negru pentru a-și reveni cât mai repede a fost chiar soția lui. De profesie medic, aceasta i-a administrat pastilele potrivite care l-au pus pe picioare imediat.

„Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a declarat Dan Negru pentru impact.ro.