Dan Negru a primit multe propuneri de a intra în politică.

Dan Negru nu mai are nevoie de nicio prezentare. De ani de zile, acesta este prezent pe micile ecrane și a modelat generații întregi. Negru este un exemplu pentru milioane de fani și nu numai. Și, pentru că i s-a propus să devină politician, acesta știe și ce ar face dacă ar fi președinte.

Dan Negru este unul dintre cei mai asumați prezentatori din România. Vedeta nu a făcut deloc compromisuri de dragul carierei, iar profesionalismul îl definește. De fiecare dată când a dezbătut un subiect, s-a implicat 100% și a vrut ca totul să fie argumentat solid. Acum, din păcate, acesta nu mai are o părere la fel de bună despre domeniul în care activează.

Întrebat de multe ori ce ar face dacă ar fi acum la începutul carierei, răspunsul este unul simplu. Nu televiziune. Dan Negru consideră că acum, nici el și nici colega lui, Andreea Esca nu ar fi avut vreo șansă să reușească în lumea media. Și nu pentru că nu ar fi fost pregătiți, ci pentru că acum alte valori sunt puse pe piedestal.

Ce ar face Dan Negru dacă ar fi președinte pentru o zi. Răspunsul i-a uimit pe fani
Social media

Dan Negru este așteptat în clasa politică de la Timișoara

Din acest motiv, Dan Negru este foarte bucuros că a prins alte vremuri. Este conștient că așa a fost cel mai bine pentru el și că nu s-ar fi potrivit la fel într-un alt domeniu. însă, nu neagă că a primit de multe ori propuneri de a se lansa în politică. Le-a refuzat pe toate politicos și a subliniat că nu ar face niciodată asta.

În schimb, dacă totuși, prin absurd, ar ajunge președinte pentru o zi, ar ști foarte bine ce are de făcut. Răspunsul lui a fost unul cât se poate de sincer și pertinent. Fanii au fost uimiți de vorbele lui, însă au apreciat faptul că a avut curaj să spună lucrurilor pe nume.

„Aș dormi toată ziua, ca să nu am de a face cu nimeni din lumea lor”, a spus Dan Negru pentru viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.