Dan Negru a vorbit despre câștigurile sale din televiziune.

Dan Negru, în prezent vedetă a postului de televiziune turcesc, Kanal D, a vorbit despre câștigurile acumulate din televiziune de-a lungul carierei sale.

Ei bine, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Dan Negru nu se socotește a fi un om „bogat”. În același timp, nu poate nega faptul că în cariera sa a avut parte de câștiguri substanțiale.

Dan Negru: „ipocrit ca să spun ca nu am câștigat”

Sursa: Social media

„Termenul <bogat> are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță dacă un prezentator care de 25 de ani prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe”, a declarat Dan Negru într-un interviu exclusiv acordat kanald.ro

Banii pe care i-a câștigat din meseria sa au fost redirecționați în principal către investiții. Dar nu, Dan Negru nu a investit în televiziune.

„Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii. România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în bresala lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac(…) Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune.” a mai spus prezentatorul tv pentru sursa citată anterior

Vă reamintim faptul că la începutul anului trecut, Dan Negru făcea un anunț surprinzător. „Regele audiențelor” a trecut de la Antena 1 în curtea postului Kanal D. Asta s-a întâmplat după 22 de ani pe care i-a petrecut la postul patronat de familia Voiculescu.

Cu toate că telespectatorii au fost surprinși de transferul anului de la acea vreme, se pare că aceștia l-au urmărit pe Negru și la Kanal D. Emisiunile sale sunt aproape zi de zi lider de audiență, lucru ce nu poate decât să-l bucure pe acesta.
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.