Dan Negru este extrem de chibzuit atunci când vine vorba de finanțele familiei.

Dan Negru a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum. Chiar dacă a prins vremuri mai grele, prezentatorul de la Kanal D vrea să le dea și copiilor săi o lecție destul de importantă. Atunci când vine vorba de aruncatul banilor în stânga și în dreapta, Negru are anumite limite.

Dan Negru a dat demult lovitura în lumea televiziunii și nu numai. Prezentatorul este un nume foarte important și în industria imobiliară. Deși a fost un domeniu nou pentru el, Negru a învățat repede, iar acum face averi de pe urma apartamentelor închiriate în Timișoara și București.

Vedeta de la Kanal D știe cum să își gestioneze foarte bine finanțele. În perioada pandemiei, Negru nu s-a simțit deloc afectat, ci, din contră. A avut timp sufiecient să se redescopere și să își dea restart. Drept dovadă, prezentatorul a plecat de la Antena 1 și a ajuns la Kanal D.

Dan Negru are reputația de „cel mai zgârcit om din showbiz”. Câți bani le dă prezentatorul copiilor săi
Instagram

Dan Negru  nu este adeptul cheltuielilor inutile

Dan Negru este în acea etapă a vieții sale în care a atins confortul profesional. Negru știe că orice s-a întâmpla, are variante de rezervă. De multe ori, acesta a discutat despre faptul că a intrat în imobiliare pentru a se asigura că dacă nu îi mai merge cu televiunea, se va concentra mai mult pe acest domeniu.

Dan Negru știe cât de greu se fac banii și, tocmai de aceea nu este mână largă. Nu îl deranjează că este cunoscut ca fiind zgârcit, atâta timp cât până și el și-a asumat această etichetă. Negru are anumite principii și nu este risipitor, nici măcar cu familia lui. Aceasta știe deja că le va da copiilor bani cu porția.

„N-am ajuns încă să-mi ceară bani. La 10-12 ani încă n-au de astea. Cred că eu o să fiu cu frână de mână la asta cu banii.  Nevastă-mea cred că o să le dea, aici cred că va fi invers”, a spus Dan Negru pentru ciao.ro

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.