Dan Negru deține un adevărat imperiul în domeniul imobiliarelor.

Dan Negru a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate avea succes în mai multe domenii. Astfel, după ce s-a impus în televiziune, prezentatorul a făcut saltul într-un domeniu foarte profitabil. Acum, Negru se poate lăuda cu apartamente ce îi virează sume frumoase în conturi.

Dan Negru este un exemplu pentru multă lume. Omul de televiziune a descoperit succesul de o vârstă fragedă, dar nu a căzut prada tentațiilor. Dan a câștigat mereu bani mulți din televiziune, dar niciodată nu i-a folosit pentru a epata. Vedeta de la Kanal D a simțit că luxul este trecător, așa că a decis să investească banii în afaceri profitabile.

Cu mulți ani în urmă, la fel ca și acum, imobiliarele erau la mare căutare. Dan Negru nu a vrut să piardă ocazia, așa că a investit toți bani în cumpărarea de apartamente. Chiar dacă mulți ar fi fost tentați să le vândă, mai ales că se aflau în zone bune, Negru a decis să le închirieze. Acum, prinvind sumele pe care le câștigă lunar din închirierea lor, poate spune că a fost cea mai bună decizie.

Dan Negru, un latifundiar de succes. Câți bani intră lunar în conturile prezentatorului din afacerile imobiliare
Instagram

Dan Negru culege roadele muncii de ani de zile

Dan Negru a investit peste 150.000 în imobilele pe care le deține în Capitală, dar și în Timișoară. Mulți l-au sfătuit că putea să își cumpere o casă de lux cu banii aceștia, dar Negru nu i-a ascultat. Spiritul antreprenorial nu l-a înșelat pe Dan Negru, iar acum, din imobilele închiriate în București primește 50.000 de euro lunar, iar din cele aflate în Timișoara, 20.000 de euro lunar.

Vedeta Kanal D este foarte mândru de investițiile făcute și, pe lângă siguranța financiară, acestea îi aduc și o siguranță profesională. Potrivit spuselor lui, datorită imobiliarelor oricând renunța la televiziune, în cazul în care nu se mai simte confortabil.

„În toți anii mei de televiziune, în 30 de ani de media, banii pe care i-am câștigat i-am băgat în niște cărămizi. Îmi asigură un pic de stabilitate. Atunci când nu îmi place un format să nu fiu obligat să fac orice format. Asta m-a salvat. Cât de cât pot să trăiesc, să supraviețuiesc și din alte cele” , a declarat Dan Negru pentru ego.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.