Alex Bodi știe cum să jongleze cu femeile! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este iar în atenția publicului, după ce ar fi înșelat-o pe rusoaica Daria Radionova cu make-up artistul vedetelor, Ema Uta. Mai mult de atât, afaceristul ar fi dus-o în vacanță pe celebra blondină, la începutul acestui an. Cei doi s-au aflat în același loc, mai exact în Bahamas, însă au ezitat să se afișeze împreună pe rețelele de socializare. 

Ema Uta a plecat în vacanță cu Alex Bodi?

Alex Bodi se joacă pe degete cu femeile din viața lui. Recent, a ieșit la iveală amantlâcul dintre el și Ema Uta, asta după ce Daria Radionova a detaliat faptul că a fost înșelată de afacerist, pentru a doua oară. Dan Capatos a răbufnit și a făcut-o praf pe Ema Uta, pe care a catalogat-o o femeie disperată.

„N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars.

foto: Instagram

Alex Bodi a înșelat-o pe Daria Radionova

Rusoaica Daria Radionova a mărturisit că tocmai se împăcase cu Alex Bodi, dar el a ales să o părăsească după nici două săptămâni de relație.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante.

El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a spus Daria, pentru spynews.ro.

Daria a declarat că între cei doi s-a pus punct și că nu mai vrea să-l vadă pe afacerist. După o serie de speranțe în care aceasta a crezut că lucrurile vor evolua în bine, se pare că Alex Bodi i-a dovedit focoasei șatene că s-a înșelat.

„Nu îl iubesc. Cum să-l iubesc. Sincer, pe viitor nu mai vreau să fiu asociată cu această persoană, cu drama lui, cu jocurile lui. De data asta chiar s-a terminat”, a mai adăugat șatena la „Xtra Night Show”.