Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit. Aceasta a fost extrem de înverșunată când a aflat de infidelitatea acestuia. Rusoaica nu își mai dorește să aibă de-a face cu afaceristul și a făcut declarații spumoase despre despărțire în cadrul emisiunii „Xtra Night Show.”

Când lucrurile păreau să stea foarte bine între cei doi, Alex Bodi a demonstrat contrariul. Se pare că acesta voia să mai dea o șansă relației lui cu Ema Uta.

Daria Radionova, părăsită de Alex Bodi

Se pare că recent, Alex Bodi a plecat în vacanță însoțit de fosta lui iubită, Ema Uta. Cei doi s-au hotărât să-și mai dea o șansă, așa că au lăsat totul în urmă. După ce a numit-o „soție” pe Daria Radionova, Alex Bodi se pare că a uitat acest detaliu și a renunțat la aceasta fără să stea pe gânduri. Rusoaica a făcut declarații inedite în emisiune la Capatos și a mărturisit că a sperat ca afaceristul să se schimbe în bine, însă s-a înșelat.

”M-am săturat de jocurile lui. Nu am timp pentru așa ceva. I-am spus de la bun început că, dacă vrea într-adevăr să se schimbe, putem încerca, dacă nu…nicio șansă să-mi pierd timpul cu așa ceva.

Și, după cum se poate observa, oamenii nu se schimbă și el nu s-a schimbat. Mi-a spus că el își dorește o familie, copii, m-a numit soția lui. Pentru ce?”, a spus Daria la Antena Stars.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Daria Radionova și Alex Bodi. Ce a putut să-i facă afaceristul focoasei șatene: „M-am săturat”
social media

Rusoaica nu îl mai iubește pe afacerist după cele întâmplate

Daria a declarat că între cei doi s-a pus punct și că nu mai vrea să-l vadă pe afacerist. După o serie de speranțe în care aceasta a crezut că lucrurile vor evolua în bine, se pare că Alex Bodi i-a dovedit focoasei șatene că s-a înșelat.

”Nu îl iubesc. Cum să-l iubesc. Sincer, pe viitor nu mai vreau să fiu asociată cu această persoană, cu drama lui, cu jocurile lui. De data asta chiar s-a terminat”, a mai adăugat șatena la „Xtra Night Show”.