Vestea-bombă care zguduie showbizul din temelii! Una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi i-a spus „adio” iubitului și s-a combinat rapid, cu o persoană neașteptată. Gata, nu vă mai lăsăm în suspans și vă spunem că este vorba despre nimeni alta decât Theo Rose!

Da, ați citit bine! După ani buni de relație cu nepotul lui nea Marin… Theo Rose a pus capăt poveștii de iubire dintre ea și Alex Leonte. Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, artista care rupe trendingul i-a pus inima pe jar regizorului serialului „Clanul”, în care și ea are un rol important.

Este vorba despre Anghel Damian, cel care, înainte de a se cupla cu Theo Rose, avea și el o relație. Cunoscutul regizor se iubea cu Lia Bugnar, în ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani dintre ei. Sursa citată prezintă chiar și fotografii incendiare cu cei doi, Theo și noul iubit. În imaginile cu pricina, aceștia se sărută fără niciun fel de reținere, pe stradă, pesemne că nu prea mai vor să țină ascunse lucrurile dintre ei…

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Dar știți cum e…unde dragoste nu e, nimic nu e! Noi suntem curioși, însă, de un singur detaliu… Dacă Alex Leonte va afla din presă de noua relație a artistei sau dacă deja știa. Deși…e puțin probabil, ținând cont de faptul că, pe rețelele de socializare, încă mai are fotografii cu Theo Rose. Dar asta deja nu mai e treaba noastră, parol!

Fotografiile cu Theo Rose și noul iubit pot fi văzute AICI. 

social media

Theo Rose și Alex Leonte, „adio” după 4 ani

Acum ceva timp, Theo Rose a vorbit în presă despre relația dintre ea și Alex Leonte. Artista menționa, la momentul respectiv, că sunt extrem de fericiți împreună. Mai mult, se înțelegeau cum nu se putea mai bine.

„Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună”, a spus Theo, în spațiul public.

Tot la momentul respectiv, Theo Rose a vorbit și despre calitățile și defectele lui Alex Leonte.

„Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează. Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult”.

social media

De frumusețe nu mai zic… E superb!

„Defectele lui ar fi următoarele: e dezordonat, iar asta mă scoate din sărite de cele mai multe ori. Se enervează foarte rar, dar, atunci când o face, îşi revine foarte greu, şi asta mă agită teribil în acele situații. Şi aici se cam termină lista cu defectele lui Alex”.