Alexandru Arșinel este mână largă! Celebrul actor nu a zis pas când nora lui, Alice Arșinel, i-a cerut împrumut o sumă imensă: 100.000 de euro. Deși femeia este director în Ministerul Afacerilor Externe și se presupune că are un job bănos, se pare că Alice Arșinel este înglodată în datorii. 

Alexandru Arșinel a confirmat faptul că nu a stat pe gânduri atunci când nora lui, Alice, i-a cerut bani cu împrumut. Actorul a mărturisit, cu sinceritate, că niciodată nu a întrebat la ce îi trebuie suma de 100.000 de euro.

Alexandru Arșinel și-a ajutat nora cu 100.000 de euro!

Pentru că a vrut ca totul să se producă în termeni legali, Arșinel a notat în acte, așa cum prevede legea. Drept urmare, nora actorului ar trebui să-i returneze acestuia împrumutul până în 2023.

,,Normal că i-am dat. Pe vremea aceea (n.r. în 2008) se întâmplau altfel lucrurile, era mai bine din punctul acesta de vedere și, dacă am avut, i-am dat imediat, le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri. Nu m-a interesat nicio secundă la ce au nevoie de bani, știu că au ceva afaceri în construcții, iar acolo e nevoie de lichidități.

Dar este copilul meu (soțul lui Alice Arșinel este Bogdan, fiul actorului, n. red.) nici nu m-am gândit dacă îi va da înapoi sau nu. Nu mai știu nici măcar când i-am dat, dar nu cred că e important asta”, a declarat Alexandru Arșinel.

Ce avere are Alice Arșinel

În declarația de avere, Alice Arșinel nu este deloc săracă! Ea deține alături de soțul ei, fiul lui Alexandru Arșinel, un apartament de 170 de mp în Voluntari, iar în Grecia, o casă de vacanță de 154 de mp pe care a cumpărat-o chiar în anul în care și-a făcut creditele, 2008.

Pe lângă acestea, ea mai are două terenuri intravilan în Ilfov, unul de 688 mp și altul de 96 mp, dar și un teren agricol, în Botoșani de 120.487 mp, unde se află un adăpost de animale. În conturi, nora lui Arșinel mai are aproximativ 20.000 de lei. Ca și directoare la MAE, Alice Arșinel câștigă anual în jur de 120.000 de lei, scrie Click!