Ultimele luni au fost destul de dificile pentru îndrăgitul actor, După ce a avut o serie de intervenții chirurgicale pe cord deschis, acesta are nevoie de recuperare medicală.

Alexandru Arșinel: ,,Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist.”

Într-un interviu acordat pentru Fanatik.ro, actorul a precizat că în urma operațiilor a rămas cu ceva sechele, dar speră ca totul să fie bine. Acesta a precizat că și-ar fi dorit să se recupereze mai repede, însă tot ce contează este că intervențiile chirurgicale au fost reușite. De asemenea, actorul a mărturisit că acum se simte bine și că le mulțumește medicilor care s-au ocupat de el.

,,Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine.

E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a precizat Alexandru Arșinel pentru sursa citată anterior.

Actorul face recuperare medicală

Alexandru Arșinel a mărturisit că este preocupat de de tot ce ține de recuperare medicală. Efectele exercițiile au început să se observe. Acesta este nerăbdător să termine cu toate procedurile legate de recuperare pentru a reveni cât mai curând pe scenă.

,,Fac recuperare medicală, fac niște proceduri, niște exerciții și cu cei de la Spitalul Monza, dar și în privat. De două ori pe săptămână vine cineva la mine acasă pentru recuperare, pentru terapie. Fac niște exerciții speciale, un fel de gimnastică medicală, nu sunt foarte intense, dar mă ajută foarte mult.

A avut efecte bune terapia pe care am făcut-o. Nu îmi amintesc exact cum se numește, dar mă simt mai bine acum, sunt mai în putere”, a mai spus actorul.