După zile bune de spitalizare, Florin Salam a ajuns, în sfârșit, acasă la familia lui! Artistul a trecut prin momente dificile, după ce s-a infectat cu COVID-19. Manelistul s-a confruntat cu anumite probleme respiratorii, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Florin Salam a fost externat și se simte bine

După nebunia care a izbucnit în urma știrii false despre moartea lui Florin Salam, acum vin și vești bune despre celebrul solist. Manelistul a trecut cu brio peste infectarea cu coronavirus și se pregătește să urce din nou pe scenă, în doar câteva zile.

După ce a apărut știrea falsă că manelistul ar fi trecut în neființă, fiica lui a infirmat vestea tristă.

„Acel om care a scris acel material este un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți în acea industrie. Nu am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om prea muncit. Tatăl meu este cel mai muncitor om din România.

Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși. Eu îl am doar pe tatăl meu și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu aceste mesaje. Îmi faceți mie un mare rău și mai ales lui. Tu, cel care ai scris acel material, îți dai seama că ai panicat o țară întreagă?”, a spus Betty Blue, fiica lui Florin Salam, pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a transmis manelistul

Fanii manelistului s-au liniștit abia în momentul în care însuși Florin Salam le-a transmis, printr-un mesaj video, că nu a murit.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea.

Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin”, a fost mesajul manelistului, pe Facebook.