Florin Salam nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare. Se află în top cei mai buni maneliști din România,  artistul fiind apreciat și iubit de un număr mare de oameni. Muncește extrem de mult și are grijă să își onoreze toate evenimentele unde este invitat să cânte. 

Stresul și agitația însă i-au provocat manelistului câteva probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva zile a ajuns la spital. Nimeni nu a uitat episodul petrecut în acest weekend, când o știre care nu s-a dovedit a fi adevărată a alertat întreaga Românie. S-a zvonit că Florin Salam a murit, veste care a creat panică atât în rândul apropiaților, cât și al fanilor.

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru un concert marca Florin Salam

Acum că totul s-a lămurit, important este ca artistul să își revină cât mai repede. Lucru pe care deja îl face, mai ales că are deja primul concert programat. Va fi peste două săptămâni, iar biletele deja s-au vândut.

Persoanele care îi iubesc muzica trebuie să scoată din buzunar suma de 84.76 lei, potrivit informațiilor oferite de spynews.ro.

Captură YouTube

Florin Salam, revoltat de știrea falsă care anunța că a murit

Majoritatea oamenilor au crezut că manelistul lor preferat a încetat din viață. Din fericire, nimic nu a fost adevărat. Acest lucru a fost confirmat chiar de către artistul Florin Salam, care a dezmințit zvonul apărut.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă.

Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă.

Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă.

social media

Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația.

Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva.

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți.

Oricine poate să treacă printr-o situație de genul, trebuie să-l ajuți pe acel om să iasă din ea, nu să îl faci să cadă mai rău psihic. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.