La începutul lunii august, Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, a ajuns de urgență la spital. Bruneta s-a accidentat grav la un picior, iar medicii au făcut eforturi uriașe pentru a-i salva membrul. Cum se simte acum vedeta? 

Diana Gureșoaie a trecut prin momente cumplite, după ce a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. În urmă cu două săptămâni, bruneta și-a pierdut cheile de la casă, așa că a decis să spargă geamul de la balconul locuinței cu piciorul. Din păcate, ea s-a accidentat grav, iar doctorii au luat în considerare amputarea piciorului.

Diana Gureșoaie a fost la un pas să-și piardă piciorul

Din fericire, Diana Gureșoaie se poate considera o norocoasă, pentru că doctorii i-au salvat membrul. Ea va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

După ce a fost externată din spital, strâmba lui Dodel a oferit și primele declarații despre starea ei de sănătate. Bruneta a explicat că o bună perioadă de timp va fi nevoită să facă mai puțin sport și să stea mai mult la pat.

„Mă simt mult mai bine acum, mai ales că sunt externată, sunt acasă, e altceva decât să stai pe un pat de spital. Cât despre sport, abia mi-am terminat antrenamentul. Am cerut voie medicului, mi-a zis că e în regulă, atâta timp cât lucrez doar partea de sus, cât despre picior, o să mai dureze recuperarea.

Cred că o să mai stau cu atela în jur de trei săptămâni, după care două săptămâni voi avea o cizmă ortopedică și abia apoi o să încep recuperarea. O să dureze ceva. Acum, Dumnezeu cu mila. Cât o dura, o dura. Tăietura a fost destul de adâncă, putea să fie o situație mult mai gravă de atât’, a declarat Diana Gureșoaie, la un post de televiziune.

foto: instagram

Diana Gureșoaie, implicată în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”

În anul 2015, Diana Gureșoaie a fost la un pas să fie arestată în „dosarul prostituatelor de lux”. Diana fusese inițial condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare, însă procurorii au decis să o cerceteze sub control judiciar. După aflarea sentinței, ea a fost plecată o perioadă de timp la Miami.

Lavinia Despina și Diana Gureșoaie, persoane publice, care pozau, public, în fotomodele, conduceau o adevărată rețea de proxenetism.

Conform procurorilor, din grupare făceau parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei.

Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete tv. Printre afaceriștii care știau de această rețea s-a numărat și Ioan Neculaie. La vremea respectivă, Diana Gureșoaie a recunoscut că a primit bani de la milionarul Ioan Neculaie, în schimbul unor favoruri sexuale.