În ultimele ore, celebritățile au postat masiv pentru a interveni asupra invaziei Ucrainei de către Putin.

Influenții din rețelele de socializare sunt adesea defăimați pentru vanitatea lor, ca și vedetele. Dar pe măsură ce armata rusă se deplasează în Ucraina, unii dintre cei mai mari influenți digitali au devenit faruri de rezistență. Dar există și vedete care nu par deloc afectate de situația gravă din lume. Diana Gureșoaie se află în Dubai. Vedeta s-a pozat într-un costum de baie negru, foarte sexy.

Fără griji, departe de Europa

Țara arde și baba...se piaptănă! Diana Gureșoaie își face viața în Dubai, pe lux și opulență. Cum s-a pozat „Strâmba lui Dodel” la balconul hotelului. FOTO Instagram

Mulți vorbesc despre neliniștea lor față de viteza și brutalitatea cu care președintele rus își conduce țara la război. Dar există și vedete care preferă să nu se implice politic. Iar fiind departe de Europa, sunt înafara oricărui pericol, în momentul de față.

În urmă cu mai mult timp, Diana declara în exclusivitate pentru cei de la Click, că a început să-și îndeplinească un vis. Un blog de modă în care s-a implicat foarte mult.

“Este o pasiune de-a mea, un vis devenit realitate. Mi-am dorit dintotdeauna un blog unde să pot exprima cine sunt cu adevărat. Muncesc de ceva vreme la acest proiect, însă ca să ajungă la aceasta formă a fost nevoie de foarte multă muncă şi încă mai este.

Dintotdeauna am fost foarte activă pe site-urile de socializare, unde publicam mereu poze cu ţinutele pe care le purtam. Primeam zeci de mesaje de la diverse fete care mă întrebau ce port în ziua respectivă sau de unde am achiziţionat un oarecare produs.

Mi-era greu să răspund fiecărei persoane în parte, şi atunci am creat acest blog unde le răspund tuturor la întrebări. Sunt încă la început, dar blog-ul are deja destul de mulţi vizitatori unici. Sunt convinsă că în timp, poate deveni un business de succes.”, a declarat Diana Gureșoaie în exclusivitate pentru cei de la Click.ro