Adelina Pestrițu s-a operat zilele trecute din cauza unor probleme mai vechi pe care le avea cu coloana. Fosta prezentatoare tv le-a mărturisit fanilor virtuali că avea dureri insuportabile, motiv pentru care a decis să nu mai amâne intervenția chirurgicală. După ce a fost operată, vedeta le-a transmis fanilor și un mesaj. Iată ce le-a scris! 

Adelina Pestrițu a fost operată la coloană

Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna doctorilor, pentru a scăpa de niște probleme pe care le avea de mai demult. Pe 13 ianuarie, bruneta a trecut printr-o intervenție delicată. Adelina Pestrițu s-a operat la coloană. Cum era de așteptat, ea și-a ținut prietenii virtuali la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, indiferent de subiectele abordate.

Vedeta a mărturisit că a ales să facă această operație, după ce, o lungă perioadă de timp, s-a confruntat cu dureri groaznice. Înainte de a se duce la spital, Adelina Pestrițu a anunțat pe Instagram că va fi absentă o perioadă din mediul online.

foto: facebook

„Am venit în mall, pentru că urmează să filmăm „bunele maniere’ pentru mâine. Mâine o să fiu puțin absentă, pentru că am o intervenție la coloană, dar revin curând aici și tocmai de asta vă pregătesc materialul din feed. Deci mâine seara nu va lipsi episodul „moda bunelor maniere’ din feed. Vă țin la curent și cu intervenția pe care o s-o am mâine”, anunța Adelina Pestrițu, pe InstaStory, înainte de operație.

Cum se simte bruneta după intervenția chirurgicală

Ulterior, la doar câteva ore distanță, vedeta a revenit cu un nou mesaj, prin care dezvăluia că este bine după intervenție și a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare.

„Sunt bine! Mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață. Nu pot să spun că e nici cea mai ușoară, dar nici cea mai grea. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate. Mă plâng de doi ani, dacă nu și mai mult. Am făcut și fizioterapie, dar fizioterapia presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt rezultate, dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face. Vrei să scapi de ele.

Pentru asta am venit astăzi la spital. În urma RMN-ului pe care l-am făcut, medicul l-a interpretat și mi-a recmandat să fac o discectomie cu alcool. Pentru toate astea, pot să spun că să simt norocoasă că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc foarte mult pentru căldura cu care m-au tratat, pentru faptul că au stat și mi-au explicat și au încercat să înlăture frica și emoțiile cu care am venit la pachet în dimineața asta”, a dezvăluit bruneta, pe Instagram.