Adelin Pestrițu și Virgil Ștebela formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt activi în mediul online, acolo unde postează foarte multe întâmplări din viața lor. Se pare că cei doi au și o tradiție. Adelina a povestit ce se întâmplă pe data de 30 a lunii. 

Adelina Pestrițu face parte dintre cei mai cunoscuți și puternici  influenceri din România. Ea și Virgil au o frumoasă căsnicie și sunt părinții unei fetițe de doar câțiva anișori, pe nume Zenaida.

Ce surpriză îi face Virgil soției sale, în data de 30 a fiecărei lună

Adelina și soțul său sărbătoresc pe data de 30 ziua în care au decis să formeze un cuplu. Se pare că Virgil Șteblea este un soț atent, încât în fiecare lună o surprinde pe vedetă cu flori și șampanie.

„Pentru mine e o surpriză că, de patru ani, în fiecare lună pe data de 30, ziua în care am decis să formăm un cuplu, îmi aduce flori și șampanie, ca să sărbătorim fiecare lună de când suntem împreună. Acest gest face mai mult decât orice surpriză mare.”, a spus Adelina, potrivit unica.ro

social media

De ce nu o mai expun pe micuța Zenaida pe social media

Deși eram obișnuiți să o vedem pe micuța Zeni mereu pe Instagram, părinții acesteia au luat o decizie. Adelina Pestrițu a explicat motivul pentru care nu mai apare Zenaida pe Instagram.

„A venit un moment în care am analizat ce se întâmplă pe internet și mi-am dat seama că e mai important să îmi protejez copilul și să îi ofer șansa să aleagă dacă își dorește o viață publică sau nu. Am luat alături de Virgil decizia de a nu o mai expune, iar de atunci suntem mult mai liniștiți. Am realizat că este prea mică și s-ar putea ca atunci când va mai crește să nu fie de acord cu postările pe care le-am făcut în ceea ce o privește. Fiecare om, fie că este sau nu copil, are dreptul la intimitate. Iar noi, ca părinți, suntem obligați să i-o oferim. Atât cât se poate și ține de noi. Dacă pe viitor lucrurile vor sta altfel, vom face cum simțim. Momentan suntem împăcați cu această decizie.”, a mai spus aceasta, potrivit sursei anterioare