Vlăduța Lupău și mama lui Adi Rus conviețuiesc de mulți ani.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta este mereu conectată cu fanii ei și nu se ferește să le povestească detalii din viața ei. Recent, aceasta a deschis unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața unei femei căsătorite.

Vlăduța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta este mămică de aproape un an, iar de atunci, totul s-a schimbat în cel mai frumos mod posibil. Iair este prioritatea ei numărul 1 și a încercat mereu să îmbine utilul cu plăcutul. Artista nu a uitat nici de fanii ei și, tocmai de aceea, a urcat pe scenă la scurt timp după ce a născut.

Vlăduța Lupău a fost mereu sinceră cu fanii ei, așa că a recunoscut că are un mare ajutor cu cel mic. În afară de soțul ei care stă cu Iair și soacra ei îi ajută foarte mult la acest capitol. Mai mult, mama lui Adi s-a mutat la ei în casă și stă în permanență cu ei. Vlăduța este foarte fericită și recunoaște că se înțelege de minune cu soacra ei.

Cum se înțelege Vlăduța Lupău cu soacra ei. Cele două locuiesc în aceeași casă
social media

Vlăduța Lupău este dependentă de soacra ei

Artista este dependentă de cel mic, iar atunci când pleacă departe de el, dorul de casă se instalează imediat. Totuși, fără ajutorul celor din jur nu s-ar descurca. Vlăduței îi este destul de să se împartă între carieră și viața de familie, așa cum le este tuturor persoanelor publice. Tocmai de aceea, îi este profund recunoscătoare soacrei sale pentru tot ajutorul oferit.

„Soacra e rezidentă. Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm cu vacanța, dar încă nu i-am dat-o. Cred că oricine are un copil mic și pe lângă și carieră are nevoie de ajutor, iar cu părinții e cel mai bine”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.