Deliric și Inna se completează de minune, chiar dacă la prima vedere par diametral opuși.

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cei doi au demonstrat că relația lor poate trece prin orice, de la distanțe lungi, până la programe diferite. Artiștii se înțeleg mai bine ca niciodată și pare că fiecare a fost dispus să facă anumite sacrificii de dragul iubirii.

Inna a fost mereu una dintre cele mai dorite burlăcițe. Artista a preferat să își trăiască poveștile de dragoste departe de ochii lumii. Vedeta a vrut ca fanii să o aprecieze pentru ceea ce face pe scenă și nu pentru ceea ce se întâmplă în spatele ei.

De-a lungul carierei sale, Inna a întâlnit fel și fel de oameni. În timp, vedeta a devenit mult mai selectivă cu persoanele din jurul ei, inclusiv la capitolul iubiți. Bruneta a fost destul de reticientă la începutul relației cu Deliric și a avut anumite dubii dacă să și-o asume sau nu în mod public.

Inna și Deliric sunt ca Ying și Yang

Ambii fiind persoane extrem de cunoscute, le-a fost destul de greu să se ascundă. Acum, nu mai este niciun secret faptul că Inna și Deliric sunt de nedespărțit. Celor doi le place să călătorească împreună, atât pentru a se relaxa, cât și în interes profesional.

Inna și partenerul ei se completează reciproc și, cel mai important, se susțin în tot ceea ce fac pe cont propriu. Marele lor avantaj, ca și cuplu, este dat de faptul că activează în același domeniu. Artiștii se înțeleg foarte bine atunci când vine vorba de program, mai ales că fiecare are agenda plină de concerte.

Inna este foarte asumată și recunoaște că nu este deloc ușor ca cineva să stea lângă ea. Vedeta se descrie ca fiind, mai degrabă, destul de pretențioasă și de complicată. Chiar și așa, se pare că Deliric se descurcă de minune, iar relația lor este mai solidă ca niciodată.

@global.inna @INNA ♬ sunet original – INNA Fan

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.