Inna are la activ sute de piese care i-au adus miliarde de vizualizări.

Inna este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Talentul ei a depășit demult granițele țării, așa că succesul din afară nu a întârziat nici el să apară. Acum, iubita lui Deliric are zeci de concerte peste hotare, dar inima ei este tot acasă.

Inna nu mai are nevoie de introduceri, nici pentru publicul de la noi, nici pentru cel din afară. Artista are în spate zeci de ani de carieră. În tot acest timp, vedeta a demonstrat că este cameleonică și că poate ține pasul cu toate trend-urile. Pentru asta, dovada stă chiar pe platformele de streaming.

Inna a fost prima artistă de origine română care a depășit granițele țării. Pentru constănțeancă a fost de ajuns o singură piesă ca să îi înnebunească pe cei din afară. Apoi, au urmat zeci de piese, toate de succes, iar comunitarea ei continua să crească de la o zi la alta. Acum, Inna este extrem de îndrăgită de fanii din toată lumea care de abia așteaptă lansări noi.

Care este colaborarea de suflet pentru Inna. Artista a visat la asta toată viața
Instagram

Inna se poate lăuda cu 10 miliarde de stream-uri

De-a lungul carierei sale, Inna a experimentat foarte mult și s-a jucat cu stilurile muzicale. După ce le-a arătat tuturor că nu duce lipsă de talent, au început să apară și colaborările. Iubita lui Deliric a țintit sus, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Pe lângă zecile de piese lansate alături de artiștii autohtoni, Inna are în portofoliu colaborări la care unii dintre colegii ei de breaslă doar visează. Artista a cântat alături de J Balvin, Daddy Yankke, Sean Paul, dar și alți DJ cunoscuți la nivel internațional.

Atunci când vine vorba de întocmirea unui top cu piesele preferate, Innei îi este destul de greu. Fiecare dintre ele ocupă un loc special în inima, dar și în cariera sa. Totuși, aceasta are o colaborare de suflet de care este extrem de mândră și anume, piesa alături de Carla’s Dreams.

@global.inna @INNA ♬ sunet original – INNA Fan

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.