Inna se bucură de succes mai mult ca niciodată, mai ales de când a pătrun pe planul internațional.

Inna a reușit ceea ce alții doar visează. După mulți ani de muncă și dedicare, artista a reușit să devină cunoscută peste hotare. Iubita lui Deliric este apreciată în toate colțurile lumii, iar acesta este exclusiv meritul ei.

Inna nu mai are nevoie de nicio introducere. Artista a ajuns extrem de departe cu muzica ei, iar asta nu face decât să o bucure. Au trecut mai bine de 10 ani de când este prezentă pe scena muzicală, timp în care a trecut prin diferite transformări. Acum, privind retrospectiv, Inna este mândră de fiecare alegere pe care a făcut-o.

Munca Innei a fost apreciată peste hotare și astfel, a ajuns să bifeze colaborări cu unii dintre cei mai mari artiști ai lumii. J Balvin, Daddy Yankee și Sean Paul sunt doar câteva dintre numele care au acceptat să facă echipă cu Inna. Inutil să mai spunem că toate piesele ei sunt hit.

Ce înseamnă fericirea pentru Inna. Multă lume crede că totul se rezumă la bani, în cazul artistei
Facebook

Inna a ajuns la 10 miliarde de stream-uri

De când a descoperit faima internațională, Inna are programul mai încărcat ca niciodată. Artista străbate lumea-n lung și-n lat cu fel de fel de proiect care o ajută să evolueze pe toate planurile. În prezent, Inna are tot ce și-ar putea dori un artist, atât pe plan financiar, cât și pe plan personal.

Artista a visat mereu la o viață ca cea pe care o trăiește acum. După ani de muncă și mii de ore petrecute în studioul de înregistrări, Inna a ajuns să își îndeplinească toate dorințele. Deși nu duce lipsă de bani, iubita lui Deliric își găsește fericirea în alte lucruri de natură spirituală.

Artista este foarte fericită atunci când știe că își poate lua familia peste tot în vacanțe cu ea. La asta a visat mereu și este împlinită că a ajuns în acest punct al vieții care îi poate permite orice.

@global.inna @inna ♬ sunet original – INNA Fan

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.