Inna a demonstrat tuturor că își merită din plin statutul de vedetă internațională. Artista a reușit în câțiva ani ceea ce alții nu reușesc într-o carieră întreagă. În prezent, iubita lui Deliric este un exemplu pentru toți colegii ei de breaslă și nu numai.

Cu toții știm că nu este deloc ușor pentru un artist din România să aibă succes peste granițe. Românii care au reușit să îi impresioneze pe străini cu piesele lor pot fi numărați pe deget. Printre ei se numără și Inna, prima artistă ale cărei hituri s-au auzit peste hotare.

Atunci când s-a apucat de muzică, Inna nici nu visa că va ajunge în punctul de acum. Constănțeanca a colaborat cu Daddy Yankee, Sean Paul, J Balvin și mulți alții, toate în decurs de câțiva ani. Nu i-a fost deloc simplu să ajungă acolo, dar, privind retrospectiv, a meritat fiecare efort.

Inna este printre puținele artiste care au mai mare succes în afară decât în țara de origine. Peste hotare, românca noastră a fost mereu primită cu brațele deschise, mai ales în Mexic. Ani la rând, aceasta a umplut stadioane întregi și sute de mii de fani cântau piesele ei vers cu vers.

Care a fost pentru Inna cheia succesului. Iubita lui Deliric este printre puținele artiste care recunosc asta Instagram

Inna, răsplătită cu un Ferrari

Recent, iubita lui Deliric a reușit o performanță la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Inna are în prezent peste 10 miliarde de ascultări pe platformele digitale. Acesta este meritul muncii ei, dar și al echipei cu care colaborează de ani de zile.

Inna merită tot ceea ce i se întaâmplă acum, dar nu poate să nu conștientizeze că acesta este rezultatul mai multor factori. Pe lângă munca titanică din spatele proiectului ei, mai este vorba și de noroc și, mai presus de toate, de talent. Inna nu duce deloc lipsă de talent, așa că celelalte lucruri au fost foarte simplu de obținut.

„Este foarte multă muncă, ceva care se poate numi noroc. Alții ar spune că pentru noroc trebuie să muncești. Trebuie să fie talent. Altfel, nu ai cum să reziști”, a recunoscut Inna.

 

@global.inna @inna ♬ sunet original – INNA Fan