Cu toții ne dorim ca interiorul casei noastre să capete un aer proaspăt datorită micilor schimbări pe care le facem. Bineînţeles că nu vorbim aici despre schimbări majore şi costisitoare din punct de vedere financiar, ci despre o renovare care nu implică un deranj prea mare, însă  al cărei efect este unul garantat.

Iată câteva idei care te vor ajuta să redai casei tale un aer proaspăt

Cum să schimbi aspectul casei tale în 3 moduri?

ORDINEA

O casă curată și ordonată are puterea de a schimba complet aspectul interiorului căminului tău. Ordonarea spațiilor cu multe lucruri și renunțarea la cele pe care nu le mai folosește va contribui la crearea de mai mult spațiu și la un trai mai plăcut. Toate suvenirurile pe care le-ai strâns în urma călătoriilor tale, toate acele lumânări și lumânărele pe care le ai așezate pe fiecare poliță, lucrurile mici, de care poate nu dorești să te desparți, le poți depozita în cutii de lemn, astfel nu vor mai sta aruncate prin casă.

 TABLOURILE

Poţi alege înlocuirea câtorva accesorii precum: covorul, draperiile sau tablourile. Nu e nevoie să investești sume colosale pentru a te bucura de câteva tablouri, care vor da un aer plăcut casei tale. Dacă ai și câțiva artiști preferați, cu atât mai bine. Poți să-ți achiziționezi  reproduceri ale picturilor lor celebre sau printuri digitale ale unor ilustratori contemporani pe gustul tău.

PLANTELE

Pe lângă aspectul verde, plin de viață, aer curat, plantele transformă orice casă făcând-o mai primitoare. Fie ele de dimensiuni impresionante sau de dimensiuni mai mici, mereu vor arăta spectaculos. Studiile arată că plantele ne bine dispun și combat stările depresive.