Incredibil! Directorul Casei Judeţene de Pensii, demis cu forţa.

Publicat: vineri, 7 februarie 2020, 22:38

Ministerul Muncii a devenit una dintre cele mai problematice instituţii, acolo unde ilegalităţile şi nepotismele se ţin lanţ. După ce Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a fost implicată în cazul lifiterei de la minister, acum o nouă acuzaţie puternică vine la adresa acesteia.

Directorul Casei Județene de Pensii Mureș, Eugenia Neagoe susţine că care este pensionată cu forța.
”În baza unui articol din Contituție, m-am adresat în scris, cu o cerere, Casei Naționale de Pensii Publice și am solicitat menținerea de activitate, după împlinirea vrstei standard de pensionare. La cererea mea, Casa Națională de Pensii mi-a răspuns că mi s-a aproba cererea de menținere.

Joi, am avut o întâlnire cu președintele Casei Naționale de Pensii Publice, în legătură cu emiterea acestui ordin, iar domnul președinte mi-a adus la cunoștină că din motive de alte natură decât cele manageriale, ba dimpotrivă, mi-a adus laude, am înțeles că e vorba despre presiuni politice de la nivelul PNL Mureș.

Am ales să fac publică această întâmplare. Am considerat că e necesar ca oamenii să știe ce se întâmplă, cum se întâmplă. Am convingerea ca domnul președinte înainte să ia această decizie s-a consultat cu doamna ministru”, a declarat Eugenia Neagoe, directorul Casei Județene de Penii Mureș, pentru Antena3.

Citește și: