Reclamă
Reclamă

Unii oameni își consultă horoscopul zilnic, se sfătuiesc cu clarvăzătorii sau apelează la cărțile de tarot sperând să găsească un răspuns la ceea ce le rezervă viitorul. 

Pentru alții, procesul este puțin mai simplu. Mute persoane vor să cunoască ceea ce le rezervă viitorul prin intermediul zațului de cafea.

Ești curios să  încerci? Iată câteva indicii care te vor ajuta să citești în cafea:

Sursa: Social media

După ce ați băut cafeaua, lăsați puțin zaț pe fundul ceștii, iar mai apoi întoarceți ceașca cu susul în jos. Mai apoi, întoarceți ceașca pe farfurie, rotiți-o de trei ori în sensul acelor de ceasornic și lăsați-o să se usuce.

Câteva minute mai târziu, sesiunea de ghicire poate începe. În primul rând, trebuie să fii atent dacă ceașca s-a lipit de farfurie. Acesta este un semn care arată că ești îndrăgostit sau că cineva nutrește sentimente față de tine. De acolo, uitați-vă cu atenție la modul în care au fost distribuite reziduurile de zaț în jurul cupei. Ai un spațiu larg deschis în ceașcă? Acesta este un semn norocos care indică faptul că sunteți pe cale să porniți într-o călătorie lungă.

Reclamă

Liniile verticale de-a lungul pereților cupei reprezintă aspirațiile unei persoane. O dâră de cafea care se extinde până la marginea ceștii indică un viitor strălucit. Pe de altă parte, liniile incomplete indică incertitudine și că un obiectiv pe care vi l-ați propus s-ar putea să nu fie atins.

O mică grupare de puncte este un semn că viitorul tău financiar este luminos.

Modelele triunghiulare reprezintă schimbarea. Acest model este legat de simbolul delta folosit în matematică pentru a indica intervalele dintre numere.Formele rotunde și cercurile indică succesul.

Formele dreptunghiulare și pătratele reprezintă confort și liniște și prevestesc zile calme care urmează.

Cifrele au o interpretare dublă în citirile de cafea. Un anumit număr ar putea reprezenta o simplă perioadă de timp. De exemplu, un „2” în combinație cu o linie verticală care ajunge la marginea ceștii de cafea ar putea indica atingerea unui obiectiv în următoarele 2 săptămâni.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro