Mariajul lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă a ajuns la final.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au spus adio, după doar trei ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de către vedeta tv, care a lansat și o serie de acuzații dure la adresa fostului ei partener. Bruneta a dezvăluit de ce s-a despărțit de Florin Pastramă, însă bărbatul nu pare că ar avea remușcări! 

Căsnicia lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă s-a terminat! Vedeta este foc și pară pe fostul partener și l-a dat afară din acasă. Brigitte a mărturisit că regretă anii petrecuți în compania lui Florin Pastramă, ținând cont că el a fost agresiv cu ea în repetate rânduri.

Florin Pastramă se distrează de mama focului după despărțirea de Brigitte Sfăt

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Pe de altă parte, Florin Pastramă nu pare deloc afectat de afirmațiile făcute de fosta lui soție. Recent, bărbatul a postat un mesaj uluitor pe rețelele de socializare, semn că nu suferă deloc după Brigitte Sfăt. Florin Pastramă s-a fotografiat alături de mai mulți amici. În imaginea respectivă, el zâmbea de mama focului, deși fosta lui parteneră l-a dat afară din casă.

foto: instagram

Familia este și la bine, și la rău., a scris Florin Pastramă pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare alături de mai mulți prieteni.

Fanii nu prea au fost încântați și i-au transmis mesaje dure, prin care îi sugerau că nu i-a ajuns nici la unghia mică lui Brigitte Sfăt.

Ce mișto că ți-a dat doamna Brigitte cu șutul, nu îi ajungeai nici la unghia de la piciorul stâng.”, „La rău, adică să stea nevasta să o bați. Vai!”, „Uneori nu vei cunoaște niciodată valoarea unui moment, până când nu devine o amintire., au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Brigitte Sfăt, bătută de mai multe ori de Florin Pastramă

În vara lui 2020, Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket din Capitală. Bărbatul nu a mai ținut cont de persoanele din jurul lui și a snopit-o în bătaie pe vedetă, neținând cont de persoanele din jurul lui.

„De ce nu te pololești, fă? Tu și cu toată familia ta”, i-a zis afaceristul lui Brigitte, care era trântită pe jos lângă mașină.

Pe video-ul publicat de cei de la RTV se vedea cum Florin Pastramă o lovește pe Brigitte, deși aceasta plângea de mama focului. Cu toate că mai multe persoane au încercat să sară în ajutorul brunetei, Florin a devenit agresiv verbal cu ei și i-a alungat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru a aplana conflictul dintre cei doi soți. Bruneta nu a depus plângere împotriva soțului său și a preferat să meargă mai departe.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.