Un nou divorț-bombă în showbiz!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă trec printr-o nouă criză a căsniciei, iar de data aceasta, bruneta a decis să se despartă definitiv de partenerul său. Mai mult de atât, cei doi vor divorța, după trei ani de mariaj. Vedeta tv a oferit primele detalii despre decizia luată. Ce s-a întâmplat între cei doi soți? 

Brigitte și Florin Pastramă divorțează

O nouă despărţire în lumea mondenă! Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au spus adio după doar trei ani de iubire. Sunt căsătoriți din vara lui 2019, perioadă care nu a fost doar ‘lapte și miere’ în mariajul lor. Se pare că bruneta s-a săturat de toate scandalurile cu Florin Pastramă și s-a hotărât să divorțeze la notar.

Prezentă joi seară, 2 iunie, la un eveniment monden din Capitală, Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri șocante. Ea a venit neînsoțită de Florin Pastramă și a anunțat că vrea să scape cât mai repede de afacerist.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, pentru Click!

Nu este prima dată când Brigitte Sfăt și Florin Pastramă ajung să se despartă. Între cei doi au existat mai multe momente tensionate, iar Florin a fost acuzat de mai multe ori de violenţă domestică, iar imagini în care părea că o agresează pe Brigitte, în public, au șocat pe toată lumea.

foto: arhivă personală

Brigitte Sfăt, snopită în bătaie de Florin Pastramă

În vara lui 2020, Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket din Capitală. Bărbatul nu a mai ținut cont de persoanele din jurul lui și a snopit-o în bătaie pe vedetă, neținând cont de persoanele din jurul lui.

De ce nu te pololești, fă? Tu și cu toată familia ta”, i-a zis afaceristul lui Brigitte, care era trântită pe jos lângă mașină.

Pe video-ul publicat de cei de la RTV se vedea cum Florin Pastramă o lovește pe Brigitte, deși aceasta plângea de mama focului. Cu toate că mai multe persoane au încercat să sară în ajutorul brunetei, Florin a devenit agresiv verbal cu ei și i-a alungat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru a aplana conflictul dintre cei doi soți. Bruneta nu a depus plângere împotriva soțului său și a preferat să meargă mai departe.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.