Alexia Eram își dorește să educe cât mai mult femeile.

Alexia Eram este un adevărat promotor al stilului de viață sănătos, a îngrijirii, dar și al muncii. Fiica prezentatoarea de știri a postat o fotografie într-o ipostază incendiară, urmată de un mesaj foarte profund, care trebuie luat în seamă. 

Alexia Eram este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu împărtășește cu urmăritorii său momente bune sau mai puțin bune din viața sa. Aceasta a postat o fotografie sexy ce are un mesaj puternic. Pe 1 octombrie a fost ziua Internațională a luptei împotriva cancerului la sân, iar fiica Andreei Esca a vorbit deschis despre acest lucru.

Imaginea este una alb-negru, unde nu poartă nimic peste sâni. I-a acoperit cu mâinile și are o atitudine senzuală. Alexia Eram înștiințează femeile despre importanța controalelor, mai ales că au apărut tot mai multe cazuri de cancer la sân.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Alexia Eram nu își dorește să fie prezentatoare de știri. Fiica Andreei Esca a mărturisit tot

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

„Când ne gândim la sâni trebuie să fie despre senzualitate, sexualitate, feminitate, dar și despre sănătate. 1 octombrie este ziua Internațională a luptei împotriva cancerului de sân. Iar eu o să le rog pe toate prietenele mele din on și offline să meargă în mod regulat la un control medical al sânilor.”, a scris Alexia Eram pe Instagram. 

Și Andreea Esca este dedicată sănătății femeilor de peste două decenii

Fundația Renașterea a avut un eveniment important în ceea ce privește lupta împotriva cancerului la sân, iar Alexia Eram a fost prezentă. Mama sa, Andreea Esca este foarte mândră de tot ceea ce face fiica ei. Tânăra este și ambasadoare a fundației, ceea ce reprezintă o dedicare totală în ceea ce privește prevenția și sănătatea femeilor.

Sunt extrem de fericită să continui misiunea bunicii mele, asistentă medicală la Institutul Oncologic din Bucureşti, a mamei, care de 21 de ani susţine şi militează pentru sănătatea femeii, pentru acces la prevenţie, diagnostic şi tratamente. Le rog pe toate tinerele din România să meargă la controale medicale şi să le convingă şi pe mamele, mătuşile, bunicile lor, prietenele lor să păstreze sănătatea!, a spus Alexia Eram. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.