Una dintre curiozitățile fanilor, încă de le primul sezon “Survivor România” a fost ce anume se întâmplă cu fetele în momentul în care se află în perioada delicată a lunii.

Ei bine, asta chiar este o provocare pentru toate concurentele de sex frumos. Spre bucuria fanilor, au existat mai multe participante care au lămurit confuzia internauților.

Cum reușesc fetele

Cum reușesc fetele de la „Survivor România” să aibă grijă de ele, în perioada „delicată” a lunii. Sacrificiile pe care le fac, de dragul competiției
Captură TV

„În acea perioadă a lunii primeam cele necesare și puteam să nu participăm, în caz că ne simțeam foarte, foarte rău.”, a declarat Diana Sentes.

Inclusiv Roxana Ghiță s-a arătat dornică de a le răspunde fanilor. Războinica a oferit detalii cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Așa s-a ajuns să discute și despre ce fac, de fapt, concurentele în perioada de menstruație.

De asemenea și fost gimnastă Diana Bulimar a vorbit deschis și sincer despre această problemă. Mai în glumă, mai în serios, fosta “faimoasă” a zis că fetele din echipa ei au avut noroc că aveau echipament roșu.

“Au fost zile dificile si plus ba venea, ba nu venea (n.r. menstruația ) și trebuia să fim mereu atente. Bine că noi eram în roșu (n.r. culoarea echipamentului) şi nu era o problemă”, a spus și Diana Bulimar.

Din păcate, aventura “Survivor România” este mult mai grea pentru femei, decât pentru bărbați. Iar acest lucru a fost recunoscut de mai toate concurentele. Lipsa unei igiene bune, dă foarte multe bătăi de cap.

„Nu știu cum să răspund la întrebarea asta, pro sau contra, pentru că nu mi-ar face probleme lipsa mâncării. Poate puțin psihicul pentru că aș sta departe de casă.

Cred că foarte greu m-aș descurca cu îngrijitul pielii pentru că sunt o persoană foarte sensibilă. Dar o experiență nouă nu strică niciodată și atunci… de ce nu, cred, poate.”, a declarat și Larisa Iordache