Andreea Tonciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei.

Vedeta și Daniel s-au cunoscut în cel mai inedit mod posibil, iar acel eveniment le va rămâne mereu în minte. Andreea este cea care îl povestește mereu cu drag, dar și cu emoție.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere și asumate vedete de la noi. Bruneta nu se ferește să dea din casă detalii pe care alții nu le-ar povesti. De ani buni de zile, aceasta s-a schimbat datorită iubirii pe care o simte pentru soțul ei. Daniel este cel care a echilibrat-o și i-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată.

Cei doi au o familie minunată, iar fiica lor, Rebeca, este prioritatea numărul unul. Daniel și Andreea se completează de minune, iar pentru asta, vedeta este recunoscătoare. Andreea a recunoscut de multe ori că este foarte pretențioasă, mai ales atunci când vine vorba de bărbați.

Până a nu-l întâlni pe actualul ei soț, Andreea Tonciu a avut mai mute relații, dar niciuna la fel de frumoasă ca aceasta. Drept dovadă, a fost și singura care s-a soldat cu o căsătorie. Și, la cât de excentrică este Andreea, pe soțul ei nu avea cum să-l cunoască decât atunci fix când se aștepta cel mai puțin.

Cum l-a cunoscut Andreea Tonciu pe soțul ei. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere
Social media

Andreea Tonciu a simțit fluturi în stomac

Recent, vedeta a povestit cu amuzament când i-a apărut soțul ei în care. Tonciu era într-o parcare și se pare că modul în care și-a parcat bolidul i-a scos iubirea în cale. Mașina vedetei era parcată pe două locuri, iar Daniel s-a chinuit din greu să-și facă loc lângă el. Cel mai probabil, nici nu a observat că proprietara bolidului era Andreea Tonciu.

Deși l-a văzut cum se chinuie să parcheze lângă ea, Andreea Tonciu nu a avut nicio reacție. Bruneta a preferat să stea în confortul mașinii sale și să-l lase pe Daniel să se lupte. Însă, când s-a uitat în oglindă și a văzut că este vorba despre un bărbat frumos, totul s-a schimbat.

„L-am cunoscut pe soțul meu într-o parcare. A vrut să parcheze lângă mine și n-a avut loc pentru că îmi plăcea să parchez pe două locuri. Sunt comodă și nu-mi plăcea să mă chinui. S-a chinuit omul să bage mașina lângă mașina mea, dar nu a avut loc. Eu am văzut că cineva vrea să parcheze lângă mine, dar am zis na, stau comod în mașină. Și când am văzut un băiat frumos… ”