Andreea Tonciu a experimentat de toate la TV.

Andreea Tonciu nu mai are nevoie de nicio introducere. Vedeta este prezentă de ani buni pe micile ecrane, acolo unde a făcut spectacol, de fiecare dată. Mai nou, aceasta a decis să ia o pauză de la lumina reflectoarelor, dar nu uită nicio secundă cum a început totul pentru ea.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere și asumate vedete din spațiul monden. Brunetei nu i-a fost deloc frică să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta, de cele mai multe ori, a agitat spiritele. Acum, Andreea este mult mai calculată decât înainte, dar a recunoscut un lucru. Și anume, că nu ajungea aici dacă nu trecea prin toate experiențele.

Celebritatea, în cazul ei, nu a apărut peste noapte. Tonciu a știut mereu ce și-a dorit și a muncit pentru a-și îndeplini visul. Pentru că la vremea aceea nu exista social media, Andreea a trebuit să se descurce cum poate. Vedeta a apărut în ziarul Libertatea, la celebra rubrică „Fata de la pagina 5”. Și acum își amintește cât de acerbă era concurența pentru un loc acolo.

Andreea Tonciu, declarații despre cariera ei în televiziune. „Am fost dată afară în direct”
Social media

Andreea Tonciu: „S-a făcut mult rating atunci”

Carismatică, Andreea Tonciu a reușit, la scurt timp, să ajungă să prezinte rubrica Meteo. Acela a fost și momentul în care a realizat că are nevoie de silicoane. După ce a bifat și asta, a mai fost un singur pas până la cariera mult râvnită în televiziune.

Poate că mulți nu-și mai amintesc, dar, Andreea Tonciu a fost, la un moment dat, asistenta Adrianei Bahmuțeanu. Cele două nu au colaborat prea mult, iar asta pentru că ambele erau două pietre tari. Tocmai de aceea, Tonciu a ajuns să fie dată afară în direct.

„Ușor, ușor, m-am făcut remarcată de oamenii mai mari și am ajuns la Kanal D. Am fost asistenta Adrianei Bahmuțeanu. Cred că s-a făcut mult rating atunci, pentru că am fost dată afară în direct.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.