Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează, după o căsnicie care a durat mai de 12 ani. Dacă o bună perioadă de timp a preferat să stea în umbră și să nu comenteze pe seama mariajului distrus, acum, solista a decis să vorbească deschis despre fostul ei partener, designerul Alexandru Ciucu. 

Alina Sorescu pare mai încrezătoare ca niciodată după despărțirea de tatăl fiicelor sale. Solista a mărturisit recent că este pregătită oricând să o ia de la capăt și să lupte pentru cele două fete pe care le are cu creatorul de modă.

Alina Sorescu, dezvăluiri inedite despre divorțul de Ciucu

După ce a anunțat public că s-a separat de Alexandru Ciucu, bărbatul a încercat să obțină custodia micuțelor, invocând că fetițele trebuie să locuiască la el. Din fericire, Alina Sorescu a avut câștig de cauză din partea magistraților, care au hotărât ca fiicele lor să aibă domiciliul la solistă, până la finalizarea divorțului.

Invitată de curând în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, Alina Sorescu a recunoscut că este constrânsă de situație și nu poate da mai multe detalii despre divorț. Cântăreața a precizat că fostul ei soț este foarte atent la afirmațiile pe care le face în spațiul public, iar acest lucru îl poate folosi împotriva ei.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

El acum vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

foto: arhivă personală

Alina Sorescu a plecat de un an din vila soțului său

Artista ar fi părăsit vila din Pipera a designerului încă de anul trecut. Se pare că creatorul de modă a încercat mult timp să o convingă pe solistă să nu divorțeze.

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zerouri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru Fanatik.ro.