Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț. După o căsnicie de mai de 12 ani, cei doi au decis că a venit momentul să meargă pe drumuri diferite. Acum, Alina Sorescu a făcut primele declarații după ce divorțul a fost anunțat și pare că este încrezătoare că totul se va termina cu bine. Vedeta nu se teme de ceea ce o să urmeze  și este gata să o ia de la capăt.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au unit destinele în anul 2010, în cadrul unei ceremonii fastuoase ce a avut loc la Palatul Știrbey. Cei doi au împreună două fetițe minunate, însă au ajuns la concluzia că le este mai bine separat. Zvonurile legate de o despărțire circulau de mai multă vreme, iar la începutul acestuia an s-au concretizat.

Acum, Alina Sorescu a părăsit celebra vila în care locuia alături de soțul său și s-a mutat într-un apartament împreună cu fetițele sale. Deși traversează o perioadă dificilă, Alina Sorescu este sigură că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie și are încredere că totul o să se termine cu bine.

„Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.

Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit viva.ro.

Cum se descurcă Alina Sorescu, după divorțul de Alexandru Ciucu. Ce planuri mărețe are artista
Social media

Alina Sorescu, prima victorie în fața lui Alexandru Ciucu

Procesul de divorț al celor doi a început, iar Alexandru Ciucu a cerut printr-o ordonanță președințială ca fetițele lui să rămână la domiciliul său în perioada procesului. Bărbatul a motivat cererea spunând că locația în care el locuiește este mult mai spațioasă, față de apartamentul de patru camere al Alinei Sorescu.

Însă, Instanța nu a fost de acord cu Alexandru Ciucu și a decis ca fetițele să rămână în grija mamei, cel puțin până la finalizarea divorțului. Alina Sorescu a răsuflat ușurată și le-a dat tuturor vestea cea mare.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere ”, a scris Alina Sorescu, în mediul online.